2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام. من یه سری کتابای سنا گرفتم مرور سریع و تست زنی یه کتاب استخدامی نسترن رنجبرم گرفتم. زمان ثبت نامش هنوز نگفتن درسته؟

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
سلام. من یه سری کتابای سنا گرفتم مرور سریع و تست زنی یه کتاب استخدامی نسترن رنجبرم گرفتم. زمان ثبت ن ...

من موندم چی بگیرم DRSداخلی جراحی گرفتم کودکان وونگ دارم 

بهداشت هم کتاب دارم 

اما ویژه ندارم 

روان هم ندارم 

گفتم یه کتاب تست جامع بگیرم 

یه کتاب عمومی هم بگیرم 

🥰😍😍😉🙃
من موندم چی بگیرم DRSداخلی جراحی گرفتم کودکان وونگ دارم  بهداشت هم کتاب دارم  اما ویژه ن ...

ویژه‌ من پرستاری ویژه دکتر عسکری و سلیمانی نشر بشری دارم دوران دانشجویی‌ استاد داخلی جراحیمون معرفی کرد خیلی خوبه بنظرم ولی کلا تشریحیه بدون تست.منم روان موندم🙁 رنجبرم که دارم عمومیش خیلی خوبه ولی تخصصیش پیشم جالب نیست. شما کتاب جامع نوقانی داری یا شنیدی که خوبه یا نه؟

ویژه‌ من پرستاری ویژه دکتر عسکری و سلیمانی نشر بشری دارم دوران دانشجویی‌ استاد داخلی جراحیمون معرفی ...

والا خیلی کتاب معروفیه 

اما چند جا گفته بودن که خوب نیست 

البته کل پرستاری تو ۷۰۰ صفحه معلومه خوب نمیشه

الان DRSداخلی جراحی از ۱۰۰۰ صفحه بیشتره 

نوقابی دو جلده یکی درس نامه یکی تست

شاید فقط تست هاش رو بگیرم 

🥰😍😍😉🙃
ویژه‌ من پرستاری ویژه دکتر عسکری و سلیمانی نشر بشری دارم دوران دانشجویی‌ استاد داخلی جراحیمون معرفی ...

ویژه خواستم عسگری بگیرم قیمتش گرون بود گفتم بعدا بگیرم

🥰😍😍😉🙃
شما تا حالا آزمون دادی؟؟ من تازه تموم کردم منتظرم کارای فارغ التحصیلی انجام بشه  میتونم شرکت ...

راستش چند سری آزمون اومد و رفت ولی شهری که میخواستم نداشت شرکت نکردم. فک کنم یه نامه بدن بهت که بتونی جای مدرکت ببری برا ثبت نام یکی از دوستام فکر کنم این کارو کرد ولی زنگ بزنی امور فارغ التحصیلان بهتر راهنمایت میکنه