2777
2789
عنوان

کمک لدفن😐😐😐

88 بازدید | 14 پست

دستام خیلی میخاره قرمزهم شده کرم میزنم بد تر میشه😐😐

به خاله م گفتم میگه اگزما س (درس تایپ کردم؟😐🌠) 

الان من چیکار کنم خیلی میخاره و میسوزه💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای قرمزی خارش دست اگزما فوئولوسیون بزن عالیه دست منم اگزما اینو که میزنم دستم خوب میشه ولی وقتی دارچین کاکائو بادمجون یا دم کرده بانونه میخوره دوباره دستم قرمز میشه به خارش می افته البته به آب مواد شوینده هم خیلی حساس شده 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
برای قرمزی خارش دست اگزما فوئولوسیون بزن عالیه دست منم اگزما اینو که میزنم دستم خوب میشه ولی وقتی دا ...

باشه حتما استفاده میکنم🙂🌠

دستای من حتی آب هم روش میریزه میخاره😐💔💔

باشه حتما استفاده میکنم🙂🌠 دستای من حتی آب هم روش میریزه میخاره😐💔💔

آره دست منم همینطوریه خیلی بد دستام به آب که میزنم خشک میشه قرمز میشه به خارش می افته هر چی پماد کرم هس میزنم خشکی دستمو از بین نمی بره فقط قرمزی خارش با پماد فوئولوسیون خوب شده خدا رو شکران شاالله دستون خوب بشه من که داغون شدم اعصابم خورد شده بخاطره دستم 😐😊

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏