اقا من الان فهمیدم ننه ریحانه پارسا ممنوع الخروج شده . بعد چرا مامان اون ممنوع الخروج شده ؟ ولی خانواده گلشیفته فراهانی ممنوع الخروج نشدن ؟؟ ( منظور بدی ندارم بخدا ) مثلا الان هر کی بره خارج خاننده یا بازیگر بشه خانوادش ممنوع الخروج میشن ؟ یا این گند زده ؟؟
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرمکه اومدی کشیدی آروم آروم عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلکک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمیارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️ به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..