2777
2789
عنوان

کادو تولد

75 بازدید | 14 پست

سلام سلام دوستان من میخوام واسه یکی از دوستام ک مرد هم هستن کادو تولد بگیرم ولی هرچی فک میکنم نمیدونم چی و میخوام تو رنج قیمت ۱۰۰خورده ای تا ۲۰۰ بگردم دنبال یچیز خوب و شیک گوگولی رفتم تو فکر ساعت دیدم ساعت با این قیمت اصلا خوب نی و بدرد نمیخوره و سریع باتریش از کار میوفته و من چون خیلی سخت پسند هستم باید خیلی بگردم ... افتادم تو فکر  ادکلن چیزای دیگ بنظرتون چی بگیرم درضمن ایشون ۲۰ساله میشن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه کتاب خوب 

با یه ماگ خوشگل😊

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
کتاب بخر 

اتفاقا زیاد کتاب میخونه ولی خب اوم یچیز غیر از کتاب چونکه من تازه با ایشون اشنا شدم و میخوام یچیز شیک تر بگیرم هرچند کتابم باحاله ولی یچیز غیر کتاب

کیف پول چرم همراه با دستبند ستش

ـ برای خودت گـــ⚘ـل بخر ، شام خودتو مهمون کن ، عودی روشــــ⚡ــن  کن برا خودت ، آرایـــ👑ــش کن ، بـــــخــ🤣ــنــــد،بـــرقـ🥳ـص  و تو آینه به خـــ🙃ـودت چــــشــ😉ــمـــک بزن ، فراموش نکن هیچ کس،  به اندازه خودت تورو دوســـ❤ـــت نداره ،گاهی برای خودت پـــزشـــ👩‍⚕️ــک  باش ، کمی قــــ💊ـرص خــــنــ😅ـــده تــــجــ✏ـویــــز   کن ، هر شـ6ــش ساعت یک بار ، حتما که نباید مدرک و مطب داشته باشی ،  خودت نــســ📝ــخــه ای بنویس با خــ✍ــطـ  خــ😍ــوش  روحت را درمــ🩺ـان کن و بـــــخــ😂ــنـــــد بی بـــ🙃ــهــانــه ♡•ツѕ.ᶠ