021nahid مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 1427 عنوان شپش😭😭😭 187 بازدید | 13 پست سلام خانومای عزیز امسال مدارس تعطیله نمیدونم دختر کوچیکم از کجا سرش شپش افتاده خونمم تازه جابجا کردم همه چیرو شستم اوردم جایی هم نرفتیم هر سال تو مدرسه میگرفتن هردوتا دخترام امسال موندم دختر کوچیکم ک مدرسش هم انلاینه از کجا شپش افتاده سرش اعصابم خورده هردوتاشون موهای خیلی بلندی دارن بنطرتون روغن زیتون تاثیری داره برای اولین بار میخام امتحان کنم اینستا نوشته بود خیلی خوبه دعا کنید زودتر ریشه کن شه تا سر دختر بزرگم نیفتاده ک بیچاره میشم😭😭😭 زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍 1399/10/14 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم___مرمر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 3983 رزماریم بزن هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
شکلاتتلخ عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 4238 باید ازداروخانه شامپو ی مخصوصشو بگیری.بعد خودت توموهاشو بگرد تخمایی که چسبیده به موهاشو دربیار چندروز این کارو بکن انشالله که ریشه کن میشه خدایا یهویی شکرت😍😍
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 من همه راها رو رفتم به خیلی از کاربرا هم اینجا گفتم هیچکدوم تاثیر نداشت فقط قطره شپش کیمیا وتمام...نیاز به ضد عفونی خونه هم نداری تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
021nahid مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 1427 شنیدم سس مایونز خوبه شب بزن تا صبح بمونه چند سال پیش امتحانش کردم فایده نداش اصلا موندم از کجا اومده زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
021nahid مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 1427 من همه راها رو رفتم به خیلی از کاربرا هم اینجا گفتم هیچکدوم تاثیر نداشت فقط قطره شپش کیمیا وتمام...ن ... از کجا بخرم زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
021nahid مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 1427 باید ازداروخانه شامپو ی مخصوصشو بگیری.بعد خودت توموهاشو بگرد تخمایی که چسبیده به موهاشو دربیار چندرو ... هر سال شده پای ثابت موهای بچه های من و هرسال مینداختم گردن مدرسه اخه امسال از کدوم گوری پیداش شد زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 از کجا بخرم از قم باید سفارش بدی تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
021nahid مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 1427 بنظرتون روغن زیتون فایده داره؟ زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
هلن۱ عضویت: 1396/04/04 تعداد پست: 1400 ۱۰ روز پیش سر دخترم شپش افتاده بود . از پسر همسایه گرفته بود .اونم رفته بود آرایشگاه اونجا آرایشگر بهش گفته شپش داری . من سس مایونز و روغن رو قاطی کردم زدم ولی بازم ترسیدم رفتم شامپوش گرفتم یه بار زدم خدا رو شکر فعلا که خبری نیست
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 هر سال شده پای ثابت موهای بچه های من و هرسال مینداختم گردن مدرسه اخه امسال از کدوم گوری پیداش شد من موهای نازنین دخترا وخودما با ماشین زدم وفایده نکرد اخر همون قطره رو زدیم هیچیم نشستم چون تا سه ماه ایمن میشه نمیگیره حتی اگه شپشم باشه تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 بنظرتون روغن زیتون فایده داره؟ من زدم با سس و اب اسقند وسرکه و.....هر چی که فکرشا بکنی فایده نداشت پوستشون داغون شد تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍