2821
2789
عنوان

مادر شوهر

168 بازدید | 19 پست

سلام دوستان خوبید راهنمایی میخوام .. من یک ماه پیش باشوهرم حرفم شده بود خواهر شوهرم  برگشته بود گفته بود الهام میگه  عیدی گرفتن گدایی هست در حالی که من اصلا این حرف نزده بودم به شوهرم گفتم من چنین حرفی نزدم بزار زنگ بزنم   بیاد اینجا رو بروش کنم گفت نه .. بعد من دیگه با اینا سر سنگین شدم  الان .. اینا میخوان شوهرم مثل مجردیش براشون کادو بخر من الان نمیزارم .. میگم عید یه پولی بده چه کاری هست برای هرکدوم دویست  سیصد تومان خرج کنیم  امسال عید به هرکدوم ۳۰ تومان دادم چون اینام برام عیدی هیچی نخریدن .. الان این تو دلم مونده چطوری این حرفی که خواهر شوهرمو زده .. بهش بگم که من نفهم نیستم  واضافه حرف نزن

همون پول رو هم دیگه ندید. آدم هایی که بی چشم و رو هستند حیف کادو!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کشش نده....

حالا ک فهمیدی چ شخصیتی داره باهاشون صمیمی نباش...

بعنوان مهمان بهشون محبت کن از آب و هوا صحبت کن اهمیتم نده ک چی گفتن و چی شده 

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

کار شما اشتباهه زن گرفتن به معنی منکر شدن خواهر و مادر نمیشه آسمون به زمین نمیاد سالی یکبار به مار ...

من  ازخانواده اش نگرفتم من تازه عروسم  همه به عروس هاشون کادو میدن  .. اما با این حال عیدی دادیم بهشون  .. بعد برگشتن اینطوری گفتن .. اینا میخوان شوهر من مثل مجردیش براشون لباس بخر برای پدرشون کفش شلوار بخر .. الان میبینن نه  نیست میسوزن میری خونشون  قیافه میگیرن ..چه انتظاری داری ما اول  زندگیمون هست خودمون کلی مشکلات داریم

بگو شما گفتی گداییه منم گفتم ندم که ی وقت بهتون بر نخوره و ناراحت نشید خبر مرگتون

میخوام بهش بگم امسال  حالش جا بیاد اما الان خونشون برم اصلا حرف نمیزنم  ..  خودشون معنیشو فهمیدن

کارت اشتباه هست اونا هم خانوادش هستن خودت رو ننداز وسط که شوهرت بخواد بینتون انتخاب کنه شوهرت هم تو ...

یعنی بزارم برای خواهرش  بره کادو چهارصد تومانی بگیر .. ما عروسی کردیم خونه گرفتیم هیچی نخریدن

یعنی بزارم برای خواهرش  بره کادو چهارصد تومانی بگیر .. ما عروسی کردیم خونه گرفتیم هیچی نخریدن

نه نزار  فکر می کنی ۴۰۰ تومنه!!  ولی از الان تا آخر عمر. هر سال چند مناسبت. برای چند تا خواهر  الان خواهرهاش هستند چند سال دیگه بچه خواهرهاش و داماداهاشون هم میاد جزشون.  خودش کلی از سرمایه زندگیتون می شه!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
همون پول رو هم دیگه ندید. آدم هایی که بی چشم و رو هستند حیف کادو!!!!

واقعا باید ادم همین کار کنه  اویل هرروز میرفتیم الان دوهفته یک بارمیریم هرچقدم حرف بزنن من حرف  نمیزنم ..  مگر مستقیم به خودم چیزی بگن 

نه نزار  فکر می کنی ۴۰۰ تومنه!!  ولی از الان تا آخر عمر. هر سال چند مناسبت. برای چند تا خو ...

واقعا ما خودم اول زندگیمون به کلی پول نیاز داریم  انتظارات دارن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز