2777
2789
عنوان

رفلاکس کودک دو ساله

5825 بازدید | 26 پست

سلام خانما پسرم دو سالشه ترش می‌کنه از خاب بیدار میشه همش اب اب صبحونه نمیخوره قبلن باز یکم میخورد ناهار و شامش خوب میخوره ولی وسط غذا هی اب اب 

معدش ترش می‌کنه هر چی هم میخام ندم اب بد اخلاقی می‌کنه دهنشو برای لقمه بعدی باز نمیکنه تا اب نخوره 

حالا دکتر انلاین ویزیت شد نصفی قرص نکسیوم بیست و نصفی قرص دومپریدون بیست 

کسی بوده به بوش دومپریدون بده خوبه با نه 

شوهرم دومپریدون ده میخوره بخاطر معدش

.......خدایا شکرت ....

از کجا میدونی بحاطر ریفلاکس نمیخوره؟ پسر منم دو سالشه. غذا نمیخوره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از کجا میدونی بحاطر ریفلاکس نمیخوره؟ پسر منم دو سالشه. غذا نمیخوره

شام ناهارش رو قشنگ میخوره 

ولی صبحونه نه 

اونم که همش اب اب 

قبلن که شیر میخورد همش شیر و اب 

از شیر گرفتم یه مدت میخورد ولی الان نه 

.......خدایا شکرت ....
2803
پسر منم باید اب کنارش باشه تا غذا بخوره یعنی رفلاکس داره؟

نه عزیزم بچه من چون رفلاکس قبلن داشته  با اب خوردن تشدید میشه و ترش می‌کنه در کل اب خوردن وسط غذا خوب نیست برای بچه من اصلا خوب نیست چون رفلاکس داره

.......خدایا شکرت ....
نه عزیزم بچه من چون رفلاکس قبلن داشته  با اب خوردن تشدید میشه و ترش می‌کنه در کل اب خوردن وسط غ ...

بچه منم تا قبل یکسالگیش داشت ولی از دکتر پرسیدم گفتم ابو بعد غذا بخوره یا وسطش گفت فرق نداره هروقت خورد بهش بده

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
بچه منم تا قبل یکسالگیش داشت ولی از دکتر پرسیدم گفتم ابو بعد غذا بخوره یا وسطش گفت فرق نداره هروقت خ ...

چی بگم پسر من معدش پر میشه هی میاره بالا توی گلو ترش می‌کنه 

خدا رو شکر خوب شدن

.......خدایا شکرت ....
2804
چی بگم پسر من معدش پر میشه هی میاره بالا توی گلو ترش می‌کنه  خدا رو شکر خوب شدن

غدا کم بده بهش وعده هاشو بیشتر کن نزار پر پر بشه

غدا کم بده بهش وعده هاشو بیشتر کن نزار پر پر بشه

باید همین کار رو بکنم ولی این اب خوردن اش کار رو خراب می‌کنه 

به دکتر مقدادی  تهران زنگ زدم ولی اون نکسیوم یه جور ر دیگه داد نمیدونم حرف گوش کدوم دکتر کنم 

.......خدایا شکرت ....
باید همین کار رو بکنم ولی این اب خوردن اش کار رو خراب می‌کنه  به دکتر مقدادی  تهران زنگ ز ...

دکتر مقدادی دکتر خوبیه پسر دوستم پیش اون بود  من نکسیوم گیر نمی اوردم امپرازول دادم

پسر شما هم رفلاکس دارن

پسر من نوزادیش رفلاکس داشت، دارو خورد. الان نمیدونم، ولی غذا نمیخوره،اذیت میکنه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
2805
دکتر مقدادی دکتر خوبیه پسر دوستم پیش اون بود  من نکسیوم گیر نمی اوردم امپرازول دادم

منم زنگ دکتر شهر خودمون زدم ادرس داد باید برم بگیرم 

چون دکتر شهر خودمون دومپریدون داده دلم نمیخاد بهش بدم شاید حرف گوش دکتر مقدادی کنم

.......خدایا شکرت ....

دخترم رفلاکس داره الان ۱۶ماهسه 

فقط بهت پیشنهاد میکنم ببرش مرکز گوارش  کودکان تهران اگر تهران هستی 

دختر من پدرمونو درآورد تا فهمیدم همچنین مرکزی هستش بردیم الان شکر خدا شبا آروم می‌خوابه و اشتهارش خوب شده

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
2801