جییگگر مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 46 عنوان میخوام برم 67 بازدید | 11 پست میخوام برم از نی نی سایت بار کاربری قبلیم بیام ببینم میتونم لطفا نی نی یارو تک کنید 1399/10/14 | 14:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elnazzzzam عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 19734 هر کاربری میخاد بره ناراحت میشم زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟
جییگگر مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 46 هر کاربری میخاد بره ناراحت میشم عزیزمی اخه از صبح نتونستم با کاربری قبلی بیام یه جدید درست کردم گفتم برم ببینم میتونم با اون قبلیم بیام
elnazzzzam عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 19734 عزیزمی اخه از صبح نتونستم با کاربری قبلی بیام یه جدید درست کردم گفتم برم ببینم میتونم با اون قبلیم ب ... اهان موفق باشی اینم حذف نکن داشته باش برا یه همچین موقهیتایی زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟
جییگگر مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 46 اهان موفق باشی اینم حذف نکن داشته باش برا یه همچین موقهیتایی اگه اینو داشته باشم چجوری میتونم با اون قبلیم بیام
elnazzzzam عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 19734 اگه اینو داشته باشم چجوری میتونم با اون قبلیم بیام خب مگه با دو تا شماره مختلف عضو نشدی زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟
جییگگر مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 46 خب مگه با دو تا شماره مختلف عضو نشدی چرا عزیزم ولی خوب دوتاش تو یه گوشی هست من الان میخوام با اون قبلی بیام بهم میگی من بلد نیستم
elnazzzzam عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 19734 چرا عزیزم ولی خوب دوتاش تو یه گوشی هست من الان میخوام با اون قبلی بیام بهم میگی من بلد نیستم با این شماره الان چجوری وارد شدی رمز زدی... با اون شمارت هم همینجوری وارد شو زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟
جییگگر مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 46 با این شماره الان چجوری وارد شدی رمز زدی... با اون شمارت هم همینجوری وارد شو الان با این شماره خودش باز میشه رمز نمیخواد