2777
2789
تو نت بزن سردرد میگه تومور مغزی.من یه مدت مریض همین نت بودم داشتم میمردم از استرس دیگه بی خیال نت که ...

يه خريتي كردم پارسال رفتم همين مطلب در مورد خال جديد رو خوندم ....ديگه انقدر بهش حساس شدم اينجوري شد 

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نیست عزیزم نگران نباش اگه بزرگ شد تغییر شکل داد یا تغییر رنگ داد اونوقت شاید قبلا بوده ندیدیبعد ...

اره خودمم گفتم شايد بوده ما دقت نكرديم چون در كل جاييه كه تو چشم نيست 

يه خريتي كردم پارسال رفتم همين مطلب در مورد خال جديد رو خوندم ....ديگه انقدر بهش حساس شدم اينجوري شد ...

حستو میفهمم عزیزم.من ماه پیش مامانم از رحمش خون اومده بود۲۵ ساله یائسه شده همین زدم نت دیدم تموم سایتا زده بود علامت سرطان، داشتم میمردم از از ناراحتی واسترس تایپیکش هم هست.یعنی تا بردمش دکترو چن تا سونو وپاپ اسمیر وآزمایش واینا داد و دکتر گفت هیچ مشکلی نیست من مردم وزنده شدم.حالم از هرچی گوگله بهم میخوره به خدا.شمام خیلی نگرانی یه دکتر ببر مامانتو ان شاالله هیچی نیست خیالتم راحت میشه باز واسه خال هزار تا دلیل دیگه هم هست یکیش دورازجون سرطانه. اما مشکل مامان منو فقط زده بود سرطان که خداروشکر نبود

حستو میفهمم عزیزم.من ماه پیش مامانم از رحمش خون اومده بود۲۵ ساله یائسه شده همین زدم نت دیدم تموم سای ...

خدارو صد هزار مرتبه شكر كه مادرتون مشكل جدي نداشتن 

اره شما درست ميگين 

ممنون عزيزم ك وقت گذاشتي و راهنمايي كردي 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز