2821
2789

سنوات که با عنوان‌هایی همچون مزایای اتمام کار و مزایای پایان خدمت هم شناخته می‌شود با تمام شدن قرارداد کارگران و کارمندان به آنها تعلق می‌گیرد و کارفرما در پایان قرار داد باید آن را پرداخت کند. برخی از شرکت‌ها و سازمان‌ها در پایان هر سال اقدام به پرداخت سنوات می‌کنند و برخی دیگر در هنگام بازنشستگی یا قطع همکاری این مبلغ را می‌پردازن

حقوق پایه، بخشی حمایتی دارد که به آن پایه سنوات گفته می‌شود. این بخش مانند حق مسکن و هزینه‌های مربوط به حق اولاد و خواربار است و جزو تسهیلاتی به حساب می‌آید که برای جبران مشکلات مالی پایین بودن حقوق به کارکنان تعلق می‌گیرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مزیت های اجباری که کارفرما حتما باید پرداخت کنه و معمولا سالی یکبار تصفیه میشه ، یعنی پولهایی که به دلایل مختلف در محیط کار به فرد شاغل تعلق میگیره ، یکجا جمع شده و انتهای سال میدن معمولا

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

تو شرکت ما اینجوره ک هر کی تعداد سالهای بیشتر تو شرکت کار کرده باشه سنوات بیشتر داره و سنوات هر سال معادل مبلغ مشخص پوله یعنی به ازای خدمات بیشتر سنوات و پول بیشتر دریافت میکنه

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!