2777
2789
عنوان

بیاید گلا

52 بازدید | 11 پست

ناهارچی دارید؟ 

شما عصر ها میخوابید؟

امروز دلتون بی چی خوشه؟

همه رو جواب بدید؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماکارونی داریم

عصرم میخوابم بعضی وقتا چون کلاسه نمیشه امروز ک چون رفتم تعلیم رانندگی ساعت ۶:۴۵ و اینا بیداربودم ۹ و خورده ای اومدم خونه خستم الانم ک سرکلاسم دانشجوام

امروزم چون بیشتریش شب میرم خونه رفیقم دلم خوشه 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
بادمجون  گاهی وقتا  هیچی ، مثل بقیه روزا تو خونه تنها

الهی عزیزم خیلی تنهایی بده

آره خیلی  با این کرونا آدم نمیشه جایی رفت و کاری کرد

رفیق من تو خونه تنهاس منم زیاااااد جایی نمیررررم ماشین نداریم 

خورشت محلی خودمون.گاهی اوقات میخوابم.سعی میکنم نخوابم که شب اذیت نشم.امروز دلم به این خوشه که مریضمون حالش بهتر شده..همشو جواب دادما😀

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
خورشت محلی خودمون.گاهی اوقات میخوابم.سعی میکنم نخوابم که شب اذیت نشم.امروز دلم به این خوشه که مریضمو ...

چیه خورشتتون چجوریه؟

بسلامتی عزیزم چ مریضی داشتن؟

مرسی عزیزم

من ناهارنمیدونم چی بزارم.احتمالا عدس پلوبزارم عصرنمیخابم هیچی

الهی عزیزم 

چیه خورشتتون چجوریه؟ بسلامتی عزیزم چ مریضی داشتن؟ مرسی عزیزم

خورشت گیلانی.شما نمیتوتی به راحتی درست کنی پس کنجکاو نشو😁عمل سخت داشتن.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز