2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروی امام کاظم چیه

تو عطاریا معتبر گیرت میاد بگو داروی امام کاظم میخوام.من کرونا گرفتم خداییش با همین دارو بهتر شدم مامانمم همینطور 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
عزیزم داروی امام کاظم خیلی وقته رد شده برا کرونا

آره تی وی ردش کرده چون به طب سنتی اعتقادی ندارن ولی من هم خودم هم اطرافیانم نتیجه گرفتیم ازش

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

ببین من یه پیج دارم بقران که نمیخوام تبلیغ هیچ جایی رو کنم. ولی خب هر روز از رضایت مشتریان استوری میزارن ادم با سوادیه دانشجوی داروسازیه تهرانه ولی چون ژنه هرجا رفته این در اون در هیچکس داروشو قبول نکرده حالا دمنوش داره. من خودم خریدم همون خوردیم هیچیمون نشد واسه پیشگیری ادم با خداییه واسه مریضایم ندارن رایگان می‌فرسته فقط قصدم کمکه ♥️ خودمم ادم سختگیریم ینی هرچیزی رو باور نمیکنم ولی به این ایمان دارم

قرص آزیترو مایسن..ویتامین دی..ویتامین سی..دو روز یدونه قرص آسپرین..دمنوش عسل لیمو و آب آب ولرم..آب لیمو سنگی..آب هویج آب سیب آب پرتقال چای کم رنگ آی ولرم ب دفعات فراوان خورده بشه..دمنوش کندر و عسل ک عالیه...دمنوش آویشن پونه...دمنوش هسته به...سردی جات اصلا نخوره...دمنوش دارجین زنجبیل و عسل...سوپ گرم آب ماهیچه و قلم بدون ادویه...ویتامین دی خیلی موثره حتما بدین بخوره نگرانم نباشین باید دورش طی بشه دو روزه خوب نمیشه..سهی کنید روحیش خوب باشه و بیمارستان نبرینش اصلا

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی