2777
2789
عنوان

بارداری

173 بازدید | 44 پست

سلام. من 5 هفته هست باردارم. ولی 7 روز لک و خونریزی دارم. کمر دردم دارم. بنظرتون برای چی اینطوری شدم؟ 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
درد
0
0%
کمر درد
1
100%

لک لانه گزینیه شاید...ولی فک نکنم انقد طول بکشه...البته خودم تا ۵روز لک داشتم...و کمردرد شدید.

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم۷روزه خونریزی داری ولی نرفتی پیش دکتر هنوز؟

نمیخوام بترسونمت شاید خارج از رحم باشه اینجور مسائل رو اصلا سر سری نگیر خودت ضرر میکنی

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
اگه گروه خونی خودت منفی شوهرت مثبت باید امپول رگام بزنی

رگام رو تو هفته های پایین نمیزنن که

معمولا۲۸هفته به بعده

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
2790
2778
2791
2779
2792