2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلع بنظرم اونا نباید دخالت کنن 

من پدرم چ مادرم کلا مخالفن 

ما نمیتونیم اصلا بحثی کنین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

شدیدا

راستش رابطه م با برادرام هر روز کم وکمتر میشه مادرم به شدت هوای پسراش بخصوص یکی از برادرامو داره هممون ازدواج کردیم ،یک ساله همو ندیدیم مادرم همش دوست داره من پیش قدم بشم برم خدمت برادرام اما توابن یک سال که من نرفتم اونا هم انگار خواهری نداشتند دریغ از یه تماس

🙊🙊🙊🙈🙈👀
راستش رابطه م با برادرام هر روز کم وکمتر میشه مادرم به شدت هوای پسراش بخصوص یکی از برادرامو داره همم ...

مث خودشون باش .. سخته ولی عادت میکنی

سعی کن حساسیتم نشون ندی به روشون نیاری که بدتره.. میگذره 

مخالف چی هستند؟

بحث کنیم 

دوست ندار کدورتی باش 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

مث خودشون باش .. سخته ولی عادت میکنی سعی کن حساسیتم نشون ندی به روشون نیاری که بدتره.. میگذره 

وقتی شوهرم ومیبینم برای خواهرش چقدر ارزش قایل میشه وهر هفته باید بره بهش سربزنه واقعا میسوزم ،

🙊🙊🙊🙈🙈👀
بحث کنیم  دوست ندار کدورتی باش

مادرم منم همینجوره البته از طرف من همش به من میگه هیس هیچی نگو ،اونا بزرگترن ،یه بار به اونا نمیگه همین یه خواهر ودارید شاید پیش شوهرش خجالت بکشه 

🙊🙊🙊🙈🙈👀
مادرم منم همینجوره البته از طرف من همش به من میگه هیس هیچی نگو ،اونا بزرگترن ،یه بار به اونا نمیگه ه ...

ن کلا ن طرف منن ن طرف داداشم 

من کلا ادمی نیسم ک با کسی کاری داشتع باشم گاهی داداشم با یسری عقاید اذیتم میکنع و فقط اذیت از لحاظ شوخی اما من حساسم 

اما باز بابام ی تذکر ب جفتمون میده

وقتی شوهرم ومیبینم برای خواهرش چقدر ارزش قایل میشه وهر هفته باید بره بهش سربزنه واقعا میسوزم ،

عزیزممم حق داری ولی سعی کن هیچوقت حسرت چیزی رو نخوری چون فقط خودت اذیت میشی..

مطمئن باش خواهرشوهرتم حسرت یه چیزی تو زندگی تورو میخوره همیشه که آدما همه چی طبق میلشون نیست💜