2777
2789
عنوان

کسی هست منو کمک کنه چی بگم ب زنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 42 پست
الکی میگه زنه، اگر شوهرش یه زنی رو برسونه بهش نمیگه بیا کاشی ببر، فوقش شاید بگه پولی چیزی خواستی بیا ...

الان زنگ زدم بهش دو بار جواب نداد ،، شوهرمم در مغازه نیس ،، مشکوک نی بنظرت خیلی حالم بده دارم میلرزم 

خب معلومه شماره روی تابلو مغازه هست، روی کارت ویزیت هست، تازه میتونن موقع تعطیلی مغازه برن در مغازه ...

شوهرمم حرفاش ب هم نمی خونه یه بار میگه حتما از روی تابلو برداشته ،، یه بارم میگه اشتباه گرفته من بعد گفتهرشما اقای فلانید گفتم نه من کاشی فروشم اینجوری فهمیده کاشی فروشم ،، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمم حرفاش ب هم نمی خونه یه بار میگه حتما از روی تابلو برداشته ،، یه بارم میگه اشتباه گرفته من بعد ...

من کاری به شوهرت ندارم اگر گیج شده یا خدای نکرده  یه جای کارش میلنگه،  من فقط میدونم این زنه داره چرت میگه رسوندیم گفتی بیا کاشی ببر حرف الکیه، حتی اگر میگفت زنگ زدم خودت گفتی کاشی فروشم اون موقع میتونستیم به شوهرت شک کنیم

من کاری به شوهرت ندارم اگر گیج شده یا خدای نکرده  یه جای کارش میلنگه،  من فقط میدونم این ز ...

نمیدونم بخدا کلا گیج شدم  ،، از دیشب تا الان نخوابیدم ، چرا شوهر زنه زنگ زده شوهرم   

نمیدونم بخدا کلا گیج شدم  ،، از دیشب تا الان نخوابیدم ، چرا شوهر زنه زنگ زده شوهرم  

حتما پیام رو دیده تو گوشی خانمش یا شایدم واقعا، کاشی میخوان

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
من کاری به شوهرت ندارم اگر گیج شده یا خدای نکرده  یه جای کارش میلنگه،  من فقط میدونم این ز ...

دیشب خودش گفت ،، گفت شوهرشم زنگ زده گفته میخوام بیام کاشی ببرم آدرس بده ندادم آدرس الکی دادم ،، گفتم حتما ب خودت شک داری ک آدرس نمیدی میگه نه گفته میخوام نسیه ببرم ،، بعدم گفته تو چرا مزاحم زن من شدی شمارت تو گوشی زنه منه ،، بعد شوهرمم گفته بابا شما اول زنگ زدیت بعد مرده گفته پیدات میکنم و فلان

3 مورد بیشتر وجود نداره

1_ یا واقعا همسرت رسوندش و ترسیده

2_ یا زنه داره دروغ میگه شر بپا کنه

3_ یا با هم همدست شدن الانم بیرون داره باهاش حرف میزنه ک شوهر زنه شک کرده

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙

منم ب شوهرم گفتم میخوام زنگ بزنم بهش و ادرس بدم بیان تیکه پارت کنن حقته ،، بعد میگه آدم های شر کارین بخدا اونا زنگ زدن اشتباه گرفتن اینجوریم میکنن ،، 

ولی مگه میشه یه نفر اشتباه بگیره بعد هم شهری دربیان دروغ میگه شوهرم

3 مورد بیشتر وجود نداره 1_ یا واقعا همسرت رسوندش و ترسیده 2_ یا زنه داره دروغ میگه شر بپا کنه 3_ ...

دومی یکم درکش سخته ،، چرا باید یه زن اینکارو کنه ،، 

مطمئنم شهر آشغالم رسوندش بعدم بهش شمارشو داده گفته کاشی فروشم ،، زنه هم وقتی خواسته خودشو معرفی کنه گفته همونم ک رسوندیم گفتی کاشی فروشی دارم 

درسته ؟ یا اشتباه فک میکنم

دومی یکم درکش سخته ،، چرا باید یه زن اینکارو کنه ،،  مطمئنم شهر آشغالم رسوندش بعدم بهش شمارشو ...

احتمالش هست .

بنظرم خودت باید دست ب کار شی حضوری خانم رو ببینی . یا فوقش با شوهر زنه منطقی صحبت کنی گرچه جالب نیست ولی بهتر از خود زنه هست ی ریز میشینه ب شوهرت بیراه میگه

احتمالش هست . بنظرم خودت باید دست ب کار شی حضوری خانم رو ببینی . یا فوقش با شوهر زنه منطقی صحبت کنی ...

زنگ زدم ب خانومه جواب داد میگه من اصلا گوشی ندارم اصلا  گوشی شوهرمه و دنبال شوهرتن گذاشته مارو سر کار گفته گچ دارم و کاشی و سرامیک بعد الان جوابمونو نمیده شوهرم رفته دور میدون شوهرتو دیده شوهرت مسخرش گرفته خندیده و رفته ،،،، 

بعد گفتم شماره شوهرمو از کجا اوردیت گفت یه آشنا دادش گفته گچ و همه چی داره ،، شوهر من گچ فروش نیس آخه

زنگ زدم ب خانومه جواب داد میگه من اصلا گوشی ندارم اصلا  گوشی شوهرمه و دنبال شوهرتن گذاشته مارو ...

چرا اینو در نظر نمیگیری شاید شماره اشتباهی بهش داده . شاید واقعا همسرت راست میگه .

چ پیچ تو پیچی شد

اگه برای خرید بود که خود شوهرم آدرس میداد ،، بنظرم شوهرم از چیزی میترسه که آدرس نداده،  میگه آ ...

انشللله خیر زیاد کش نده مشکل بزرگتر نشه.ماه هیچ وقت پشت ابر نمی مونه.چیزی باشه بعدها معلوم میشه.بچسب به زندگی و همسرت