2777
2789
عنوان

کسی هست منو کمک کنه چی بگم ب زنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 42 پست

احتمالا یه مسافر سوار کرده بعدم گفته بیا کاشی ببر .چرا فقط به مورد جنسی فکر میکنید ؟نمیدونما شاید طوری پرسیدی که مجبور به دروغ گفتن شده .

اگه مسئله ای بینشون بود اسمشو سیو میکرد نمی‌گفت من همون خانومم که ...

به نظرم پیام بده کاشیمون تموم شد شرمنده 😊

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان زنگ زدی که چی؟فقط یه پیام داری ازش وتمام

اگه جواب داد بگو اشتباه شده

زنگ زدند فایده نداره،یا واقعارچیزی نیست یا اگه باشه میزنه زیرش ،چون غیر به پیام هیچی ازش نداری

پس فعلا بیخیال شو ولی حواست جمع زندگیت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخدا همتون نظر بدید دارم روانی میشم مردم از استرس

زنگ نزن خودتو کوچیک نکن

اگر مزاحمه ک هیچ

اگرم شوهرت این کاره باشه ک بازم نمیتونی تغییرش بدی

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
شوهرم میگه دروغ گفته من نرسوندمش ،، نه اسنپ نیس مغازه داره ،، منم میخوام بدونم چرا زنه رو رسونده اصل ...

ادرس میدادی خودتم میرفتی بالاخره یه چی شاید بوده که شوهر زنه ادرس میخواسته.شایدم واقعا ادرس برا خرید می خواست باید عادی رفتار می کردی

عزیزم کاشی و سرامیک چیزی نیست که شوهرت یه زنو برسونه بعد بهش بگه بیا از مغازه ببر،  اگر سوپرمار ...

خب منم همینو میگم ،، چرا باید یه زن و برسونه انقد هم باهاش صمیمی بشه ک بگه کاشی دارم اگه خواستی بیا ببر و فلان که بعدش زنه زنگ بزنه اون پیامو بده شوهرشم زنگ بزنه بگه تو مزاحم خانوم من شدی و فلان

حسم میگه شوهرت رسونده.بهشم گفته بیا کاشی ببر.الان به تو دروغ میگه حسه دیگه شایدم اشتباه کنم

خواهر باور کن کاشی چیزی نیست که به یه زنی که رسوندی بگی بیا ببر،هر شغل دیگه ای بود میشد ولی کاشی نه

ادرس میدادی خودتم میرفتی بالاخره یه چی شاید بوده که شوهر زنه ادرس میخواسته.شایدم واقعا ادرس برا خرید ...

اگه برای خرید بود که خود شوهرم آدرس میداد ،، بنظرم شوهرم از چیزی میترسه که آدرس نداده، 

میگه آدم های شَری هستن پیگیر نشو ولشون کن فک میکنم خیلی میترسه

خب منم همینو میگم ،، چرا باید یه زن و برسونه انقد هم باهاش صمیمی بشه ک بگه کاشی دارم اگه خواستی بیا ...

شوهرت راست میگه، این زنه داره مزاحمش میشه شوهرتو از مغازش میشناسه،رسوندی و این حرفا دروغه

شوهرت راست میگه، این زنه داره مزاحمش میشه شوهرتو از مغازش میشناسه،رسوندی و این حرفا دروغه

شوهرمم گفت شاید شمارمو از روی تابلو برداشته بخدا دروغ میگه هرچی میگه چرا باور میکنی ،، اللن من زنگ بزنم چی بگم 

موضوع کاشی نیست.موضوع اینه که چرا باید شوهرش یه خانوم غریبه رو برسونه؟

الکی میگه زنه، اگر شوهرش یه زنی رو برسونه بهش نمیگه بیا کاشی ببر، فوقش شاید بگه پولی چیزی خواستی بیا در مغازم، همینکه زنه میگه گفتی بیا کاشی ببر بنظرم نشون میده که دروغ میگه

شوهرم میگه دروغ گفته من نرسوندمش ،، نه اسنپ نیس مغازه داره ،، منم میخوام بدونم چرا زنه رو رسونده اصل ...

موافقم باید پیگیر بشی

پیشاپیش معذرت میخوام بابت زبون تند و تیز و البته حق گوم...اگه دلتون رو شکستم منو ببخشید...خوشحال میشم بهم اسم پسر معرفی کنی و به تاپیکهام یه سری بزنی....
شوهرمم گفت شاید شمارمو از روی تابلو برداشته بخدا دروغ میگه هرچی میگه چرا باور میکنی ،، اللن من زنگ ب ...

خب معلومه شماره روی تابلو مغازه هست، روی کارت ویزیت هست، تازه میتونن موقع تعطیلی مغازه برن در مغازه جفتی بگن خرید داریم مغازش بسته است شمارشو بده، شماره گیرآوردن که کاری نداره، واااااا برا چی زنگ بزنی به زنه؟؟؟؟