2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم

295 بازدید | 6 پست

سلام

به نامزدم گفتم که چرا اینقدر با خدا راز و نیاز میکنی چرا همه ذهن و فکرت اهل بیت (ع) هستند ، خوب تو هم مثل بقیه نمازت رو که اول وقت میخوونی و هیچ گناهی هم که نمیکنی پس چرا این همه وقت از زندگیت رو صرف اهل بیت میکنی .

بهم گفت که من تو این دنیا که هیچ پشت و پناهی ندارم و هر کی هم که باهام خوبه فقط از روی تظاهر و ظاهر سازی هستش . حتی خود شما درسته که همسرمی ، درسته که خانوممی و خداروشکر خیلی هم باهام خوبی اما این خوب بودنت تا وقتیه که من خوب باشم و اگه که دو بار رفتار اشتباه از من دیدی حتی تا پای طلاق هم پیش میری .و تو این دنیا نمیشه که به هیچ کس دلخوش بود و فقط اهل بیت هستند که اگر که بزرگترین خطاها رو هم ازت ببینند ، اما باز آغوش پر از مهرشون به روت بازه و تا آخرش هم باهات هستند .

من چون که نامزدم رو میشناسم ، میدونم که از حرفش منظوری نداشت ، و ناراحت نشدم اما خدایی بهم خیلی برخورد که اینجوری بهم گفت .

اه بابا اینم یکی از دلایلی که سمت مذهبیا نمیرم بگو پروفسور !!!!!محمد که جونم فداش بشه پیامبر بود و وحی براو نازل میشدزمان عبادتش بجا بود رسیدگی به اهل خانه بجا تو ازایشون بالاتراومدی واللا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر‌کسی تو اطرافیانم زیادی مذهبی بود از عالم و ادم بدتر بود پشتش به ائمه گرم بود و نمازی که می خوند 

اما همه غلطی هم میکرد

اسم کاربر یادم نمیمونه شاید یه تاپیک باهات بحث کنم یه تاپیک دیگه قربون صدقه ات برم 🙃🙃🙃🙃
هر‌کسی تو اطرافیانم زیادی مذهبی بود از عالم و ادم بدتر بود پشتش به ائمه گرم بود و نمازی که می خوند&n ...

نه نامزد من این طور نیست خیلی با تقوا و با ایمانه و اصلا اهل هیچ کار بدی نیست . یعنی واقعا یک وجود پاک و معصوم رو کنار خودم دارم . چون که میدونم اصلا اهل کنایه و این چیزا نیست ، ازش ناراحت نشدم اما دوست نداشتم که من رو هم با بقیه یکی کنه