2777
2789
عنوان

فسنجون

369 بازدید | 29 پست

برای ۲نفر چقد گردوبریزم من ۲تاپیاله ماست خوری میریزم چرا غلیظ نمیشه

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده

مولینکس داری؟

یه دونه کاسه مولینکس پر کن میکس کن. 

من ۵۰ تا میشکونم دوتا وعده فسنجون میشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیلی کمه حداقل ۴۰ تا گردو لازمه

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
مولینکس داری؟ یه دونه کاسه مولینکس پر کن میکس کن.  من ۵۰ تا میشکونم دوتا وعده فسنجون میشه

واقعن ۵۰گرم چقدمیشه سردرنمیارم

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده
خب خیلی کمه حداقل ۴۰ تا گردو لازمه

منظورم دوتاپیاله آسیاب شدشه

منظورم دوتاپیاله آسیاب شدشه

پس سه تاش کن حداقل

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
برای هر نفر ۱۰۰ گرم گردو باید بریزی

۱۰۰گرم دقیقاچجوری میشه چندپیاله منظورم آسیاب شدش

واقعن ۵۰گرم چقدمیشه سردرنمیارم

۵۰ عدد گردو میشکنم😐😆

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
۱۰۰گرم دقیقاچجوری میشه چندپیاله منظورم آسیاب شدش

بنظرم کاملا کافیه چرا غلیظ نمیشه پس.