2777
2789
عنوان

بی عقلی کردم

318 بازدید | 34 پست

بعد سه ماه بهش پیام دادم

ن برای اینک دوباره ارتباطو شروع کنم فقط میخوام واقعیتو بگه بهم.گرچه شاید بازم‌کتمان کنه

انلاین تلگرامش زده یکماه پیش من نوشتم سلام

بعد اس دادم بیا تل ساعت ۱ شب دادم

هنوز نیومده فکر کنم دید و نیومد

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وقتی تموم کردید واقعیت چیو بدونی آخه

کل زندگیشو بم دروغ گفته بود فک کنم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چرا خودتو کوچیک کردی

حالم خوب نبود زد به سرم حالا میگی چیکار کنم

کل زندگیشو بم دروغ گفته بود فک کنم

فدا سرت حالا میخوای غصه بخوری چرا پیام دادم ول کن بابا عرکار کردی خوب کردی فقط دیگه نکن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
حالم خوب نبود زد به سرم حالا میگی چیکار کنم

هیچی دیگه 

کاریه که شده😐بی خیالش شو شمارشو پاک کن 

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
ریدی 😕🤦🏻‍♀️

عیب نداره یا میاد و میگه یا نمیاد و به حدسیاتم یقین پیدا میکنم

منم کارتو را کردمم واوضاع خیلی خیلی بدترشد من که خوردشدم

چرا چیشد

اگه خودت و شخصیتتو دوس داری بهش پیام نده 

واسه یه آدم بی ارزش خودتو کوچیک نکن

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
فدا سرت حالا میخوای غصه بخوری چرا پیام دادم ول کن بابا عرکار کردی خوب کردی فقط دیگه نکن

حالا اگ اومد فردا چی بگم

شایدم اومد چمیدونم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز