فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
ما یه لباس حنا میخریم یه پاتختی یه دونم هم همینجوری
ولی بعضیا سومی رو دیگ نمیخرن
فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
بله ولی نن چون پاتختی و حنابندون خودم حذف کردم(کادو تو تالار میدیم ما خیلی ساله پاتختی هم هر کی میخاد میگیره اقوام نزدیک در حد ۱۰ نفر میان ) شوهرم اینا حنا بندون رسم دارن مانداریم ما پاتختی دلخواهه اونا تو تالار میدن رسم ندارن هر دو رو حذف کردم یعد لباس مجلسی هم نخریدم گفتم پولشو ب طلام اصافه کنید چون حدود شش ماه قبلش عروسی خواهرزاده م یه لباس مجلسی توپ با پارچه های بله برون با پول خودم دادم مزون دوخت گقتم حالا حالام مجلس نزدیک ندارم پولشو گذاشتن رو سرویسم
🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖