2777
2789
عنوان

دخترم فضوله

1600 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان دخترم ۲سال و۳ماهشه خیلی اذیتم میکنه وخونه رو میریزه بهم واقعا خسته شدم همش درحال جر وبحثم باهاش حتی باهمسرم اختلاف پیدا کردم چیکار کنم خواهش میکنم راهنماییم کنید🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همسن دختر منه

عزیزم راهش اینه که قبول کنیم بچه‌ان و هنوز خیلی کوچیکن و کاراشون اقتضای سنشونه اینجوری خودمون آروم‌تر میشیم و راحت‌تر کنار میایم و آرامش ما هم ردشون تاثیر مثبت میزاره

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

واااا پسرمن 2.5سالش اونم همه چیو میاره تو خونه همه وسایل اشپزخونمو لب پر کرده..با همه چی بازی میکنه اما خداروووووهزار هزار بار شکر سالمه بازی میکنه. خذاروصدهزاربارشکر

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.

من روزی 2تا3ساعت سرگرمش میکنم بل تی وی.بچهای بالای 2سال تی وی دیگه براشون ضرر نداره من بچه محل و ضبط کردم براش میزارم

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.
بزار به هم بریزه کل خونه ما شده اسباب بازی دیگه جمعم نمی کنیم نه پارکی هست نه شهر بازی نه مهمونی چی ...

دقیقا

اتاق نی نی ما کاملا خالیه جز ی فرش و پرده

تختش تو اتاق ماست و همه ی اسباب بازیها و کتابهاش همه جا حتی تو آشپزخونه هست الا اتاق خودش

بدتر اینکه همش میگه میخوام کمک کنم از کابینت قابلمه ورمیداره و ملاقه و حتی پیشدستی میاره آشمزی کنه واسه خودش، قابلمه های اسباب بازی خودش کو؟ میگه آقا گرگه برده ولی واققعا کجاست؟ روزی هزار بار نیریزه تو کابینت و مال خونه رو میزاره تو قفسه خودش

ولی بچه ن دیگه، گاهی وقتا دیگه کم نیارم و به خودم نیگم بزار بمونن وسط خونه، اسباب بازین دیگه، بزار امشبو تا صبح بمونن تو خونه،

فقط انیدوارم تو ۳ سالگیش خیلی بهتر از این سن شیطنتش باشه

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒
بهتر نمیشه برا ما ۵ سالشه همینه😂

خدا حفظش کنه

اینا نعمتهای خونه هان

بچه ها بمب انرژی هستند، ولی اگه والدینی حوصله شیطنتهاشونو نداشته باشند این روزها، داروهایی برای آرومتر کردن بچه تجویز می کنند که من به شخصه مخالف سختشم

قطعا نی نی که تا ۵ سالگی هنوز مجوز شیطنت و تخلیه انرژیو داره، اونقد حمایت میشه که در آینده انسان دلارام و خوشبختی باشه

تبربک بهش بخاطر مامان و باباش که انقد بهش آزادی عمل دادن، خدا حفظتون کنه

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒