2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشمت به کمک و مال کسی نباشه. همیشه از خدا بخواه نه بنده ش

فرق‌گذاشتنش‌ناراحتم‌میکنه‌عروسیشونه‌گرفته‌ماخودمون‌عروسی‌گرفتیم‌شیربهاشوداده‌شوهرمن‌خودش‌داد‌براش‌ماشین‌سواری‌خریده‌بما‌هیچیاخلاق‌برلدرشوهرمم‌بده‌دست‌روباباشم‌بلندکرده

فرق‌گذاشتنش‌ناراحتم‌میکنه‌عروسیشونه‌گرفته‌ماخودمون‌عروسی‌گرفتیم‌شیربهاشوداده‌شوهرمن‌خودش‌داد‌براش‌ما ...

همیشه همینطوره هرکس خوب نباشه و محل نده بیشتر بش میرسن.انشاالله خدا از یه جای دیگه به شما برسونه ولش کن اهمیت نده.

فرق‌گذاشتنش‌ناراحتم‌میکنه‌عروسیشونه‌گرفته‌ماخودمون‌عروسی‌گرفتیم‌شیربهاشوداده‌شوهرمن‌خودش‌داد‌براش‌ما ...

درکت میکنم عزیزم حق داری از دستش ناراحت باشی ولی از خدا بخواه و خدا رو شکر کن که حداقل محتاجش نیستی.چاره دیگه ای نداری خب.نمیشه بگی چرا به ما نمیدی 

درکت میکنم عزیزم حق داری از دستش ناراحت باشی ولی از خدا بخواه و خدا رو شکر کن که حداقل محتاجش نیستی. ...

همه‌ی‌کاراشو‌شوهرمن‌میکنه‌امروزعصبانی‌شدگفت‌به‌پسربزرگتم‌که‌هواشوداری‌دستوربده‌من‌دیگه‌نمیتونم‌بکشم‌چکاربرام‌کردی‌من‌جوون‌بودم‌اونم‌۲سال‌ازمن‌بزگتربود‌براش‌ماشین‌خریدی‌بمن‌یه‌موتورم‌نخریدی‌باپول‌خودم‌موتورخریدم‌ازخونه‌انداختیم‌بیرون‌و......خیلی‌حرفا

همه‌ی‌کاراشو‌شوهرمن‌میکنه‌امروزعصبانی‌شدگفت‌به‌پسربزرگتم‌که‌هواشوداری‌دستوربده‌من‌دیگه‌نمیتونم‌بکشم‌ ...

شوهر منم بیشتر از برادرش به درد باباشون خورده و تا الان اصلا بی احترامی نکرده و حتی جوابم نداده با اینکه باباش خیلی توی جمع تحقیرش کرده . ولی برادرشوهرم عزیزتره واسشون با اون همه بی احترامی

شوهر منم بیشتر از برادرش به درد باباشون خورده و تا الان اصلا بی احترامی نکرده و حتی جوابم نداده با ا ...

انگارهرچی‌حارترباشی‌احترامت‌بیشتره‌برادرشوهرمن‌حتی‌وشوهرم‌دست‌بلندکرده