2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 32 پست
حالت بدتر میشه با جوابایی که قراره الان بشنوی‌.کمکی نمیکنه‌. تو این چن سال چرا زودتر متوجه نشدی ...

بهم گفت بعد دانشگاهو سربازی میام جلو الان هردوشو تموم کرده الان میگه کار پول همش دنبال بهونست ولی از توجهو بیرون بردن چیزی برام کم نمیزاره فقط مشکلش همینه نمیاد جلو😔خب منم خسته شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد پنج سال نمیشه راحت جدا شد،بگو حداقل مادرش زنگ بزنه با مادرت صحبت کنه که یکم رسمیت داشته باشه

اون حتی عکسمو به مادرش نشون نمیده چه برسه زنگ بزنه همش سراینچیزا باهاش بحث دارم خب منم دخترم غرور دارم زشتع ولی وقتی نمیفهمه چکار کنم

اره تو هم گناه داری من خودم سر همین موضوع کات کردم بعد ۴ سال دوستی البته اون بهونه خونوادشو میاورد ک ...

اینم یجورایی حرف خانوادشو میزنه بهونه پشت بهونه اگه بخواد اذیتم کنه زنگ میزنم به خانوادش😥همچیو میگم

اون حتی عکسمو به مادرش نشون نمیده چه برسه زنگ بزنه همش سراینچیزا باهاش بحث دارم خب منم دخترم غرور دا ...

عی خدا😑🤦‍♀️ما خودمون یکی عین تورو داریم،اگه زبون خوش جواب نداد تهدیدش کن،میدونم پنج سال کم‌نیست ولی اونم باید یه حرکتی بزنه اما بهتره یه کار پیدا کنم،بعدش اگه باز بهونه داشت جدا شو،یا تهدید کن که جدا میشی

اینم یجورایی حرف خانوادشو میزنه بهونه پشت بهونه اگه بخواد اذیتم کنه زنگ میزنم به خانوادش😥همچیو میگم

نه به نظرم هیچکاری نکن بهش بگو خسته شدم اینجوری نمیتونم ادامه بدم اگه واقعا بخوادت یکاری میکنه الان خونواده ها هم درک میکنن توقع زیادی ندارن 

عی خدا😑🤦‍♀️ما خودمون یکی عین تورو داریم،اگه زبون خوش جواب نداد تهدیدش کن،میدونم پنج سال کم‌نیست ول ...

😔 بهش گفتم میگع جدا ن بهم وقت بده ولی تاکی همیشه دوستام میگن دوس پسرت چیشد هنو بهم نرسیدین همش میگن گیرت اورده ببشتراز دوس پسرم اطرافیانم اذیتم میکنن مادرم ییشتر همش بم توهین میکنه مثلا میگه پسره ازت استفاده کرده حالا نمیخوادت اینارو میگم اشکم درمیاد ولی ن راه پس دارم ن راه پیش

نه به نظرم هیچکاری نکن بهش بگو خسته شدم اینجوری نمیتونم ادامه بدم اگه واقعا بخوادت یکاری میکنه الان ...

بهش گفتم ولی مگه حالیشه⁦☹️⁩فقط حرف پولو میزنه ما حتی حلقمونم خریدیم من خودم ازذوق لباس جشنمم گرفتم 😞ولی اون انگار ن انگار

😔 بهش گفتم میگع جدا ن بهم وقت بده ولی تاکی همیشه دوستام میگن دوس پسرت چیشد هنو بهم نرسیدین همش میگن ...

عب نداره یکم دیگه تحمل کن،صبر کن ‌انشالله بهم میرسید

فعلا حق داره جلو نیاد،چون حرفی برای گفتن جلوی خانوادت نداره،مادرتم هم حق داره،ولی به دوستات ‌و بقیه ربط نداره،بخاطر حرفای اونا خودتو عذاب نده

امیدوارم زودتر یه شغل مناسب پیدا کنن و بیان جلو 

عب نداره یکم دیگه تحمل کن،صبر کن ‌انشالله بهم میرسید فعلا حق داره جلو نیاد،چون حرفی برای گفتن جلوی ...

خداکنه 😂میدونم ازین حرفم خندت میگیره ولی خدایی دستوبالم باز بود پول داشتم خودم بهش میدادم ازبس دوسش دارم خخخ میدونم احمقم😭😭😭

خداکنه 😂میدونم ازین حرفم خندت میگیره ولی خدایی دستوبالم باز بود پول داشتم خودم بهش میدادم ازبس دوسش ...

نه چرا خنده،اتفاقا اگه اونم انقدر تورو دوست داره و آدم قدرشناسیه ،خیلی خوب بود اینکارو میکردی

من و همسرم هم داریم تو خونه ای که بابام به من داده زندگی میکنیم،وقتی عشق باشه و همسر هم ارزششو داشته باشه چراکه نه