امیدوارم هر چه سریع دامنت سبز بشه و احساس تنهایی نکنی
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
رو یه کاغذ اسم اولین تا دوازدهمین امام بنویس و تاریخ هم بزن وشروع کن هرروز برای هر کدام صلوات بفرست یک دونه برای هرکدوم،، ولی برای صاحب الزمان نفرست وبگو انتظار تحمل می کنی ولی من نه قسمت میدم هر چه زودتر به مردم برسم ونی نی بیارم هر وقت زایمان کردم صلوات هاتو میفرستم بعد ایشالله که نی نی اومد حساب کن چقدر طول کشیده و بفرست تا یکسال نتیجه میگیری به امید خدا
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍