2777
2789
عنوان

کم غذا شدم🤮😔

130 بازدید | 9 پست

بچه ها ویار بارداری کی از بین میره از صبح ک پامیشم از خواب ضعف دارم ولی میلم ب هیچی نمیره کم غذا شدم تا یچی هم میخورم دلم میپیچه بهم و حالت تهوع میگیرم کلا خیلی از غذاها بدم اومده بزور میخورم میترسم وزن بچه کم بشه خدای نکرده.. کسی اینجور بوده و بعدشم روی وزن بچش اثر گذاشته باشه؟؟ 

من اهل دوست داشتنم.. تو اهل کجایی..؟! 🍃🌼

سرم بزن

موز و ویتامین ب ۶بخور

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان ک وزنی نداره ک بخاد کم غذاییت تاثیر بزاره من18 هفته 200 گرم بود هفته های اول وزن پایینه از وجود شما تغذیه میکنه نگران نباش معمولا هفته های 12 اینا رفع میشه تهوع من ک الان 32 هفتمه اشتهای قبلمم ندارم چ برسه زیاد بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید برم ب بستری کنن ینی؟ اخه درسم میخونم 🙁

نه عزیزم چرابستری....برو مطب دکتر بگو حالتاتو ...برات سرم میزنه وکلی ویتامین و ب۶

کلی خوب میشی 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الان ک وزنی نداره ک بخاد کم غذاییت تاثیر بزاره من18 هفته 200 گرم بود هفته های اول وزن پایینه از وجود ...

عه خداروشکر ممنون خیالمو تا حدی راحت کردی🙏

نه عزیزم چرابستری....برو مطب دکتر بگو حالتاتو ...برات سرم میزنه وکلی ویتامین و ب۶ کلی خوب میشی  ...

پس خوبه میرم همینکار میکنم.. ممنون عزیزم از راهنماییت

پس خوبه میرم همینکار میکنم.. ممنون عزیزم از راهنماییت

خواهش میکنم گلم...امیدوارم سالم و سلامت باشی💙💜💚