2777
2789
عنوان

باردارا بیان

68 بازدید | 8 پست

12 هفته ام جفتم یکم پایین دکتر بهم شیاف داده خارجیشو نوشته بود پیدا نکردم ایرانیش بود بخرم؟ بعد امشب چون پیدا نکردم نخریدم بزارم اشکال نداره؟؟ 

یکمم حس میکنم واژنم درد میکنه هرز گاه تیر میکشه دراز میکشم بهترم خطرناکه؟ 

جفت پایین سه ماه اول شایع هست نگران نباش ایشالا با بالا رفتن رحم اونم میکشه بالا شیاف ایرانی هم همون کار و میکنه منم ایرانی استفاده میکنم خارجی پیدا نمیشه درد واژن هم دکترم گفت طبیعیه استراحت و زیاد کن خم و راست نشو زیاد پله بالا پایین نکن

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مثل شما بودم از هفته ۱۲ شیاف بهم داد تا هفته ۲۰ استفاده کردم، خارجیش کلا پیدا نمیشه دیگه همه جا ایرانیشه من خیلی گشتم 

راستی حالا امشب که گذشت ولی از فردا حتما هر شب اگر مقعدی داده استفاده کنین تا ایشالا جفتتون مثل من بره بالا

منم مثل شما بودم از هفته ۱۲ شیاف بهم داد تا هفته ۲۰ استفاده کردم، خارجیش کلا پیدا نمیشه دیگه همه جا ...

اره امشب نشد بزارم خواستم از چند تا بپرسم که ایراینش مشکل نداره بعد بخرم 

مرسی عزیزم دعا کن برام 

به نظر من با دکترا مشورت کن دکتر من گفت حتی قرصم ک من می‌نویسم اگه رفتی داروخونه و گفت از یه شرکت دیگه دارم نخر اگه من گفتم بخر

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
اره امشب نشد بزارم خواستم از چند تا بپرسم که ایراینش مشکل نداره بعد بخرم  مرسی عزیزم دعا کن بر ...

حالا یه امشبو اشکال نداره ولی چند تا کار هست که حتما رعایت کن منم رعایت کردم جفتم نسبت به جای قبلش دوبرابر کشید بالا 

اصلا پله بالا پایین نشو، پیاده روی نرو، بیشتر بشین و ترجیحا اگر میتونی دراز بکش و پاهاتو یکم بالاتر از بدن بزار ، رابطه ممنوع ، زیاد سرپا واینسا شیاف هم دو مدل واژنی و مقعدی هست که دکترم گفت جفتت پایینه واژینال اصلا استفاده نکن هر شب فقط مقعدی گذاشتم، همین کار ها رو بکنی بعدش راحت میشی اصلا نگران نباش مال من خیلی پایین بود استراحت مطلق بودم تقریبا 

حالا یه امشبو اشکال نداره ولی چند تا کار هست که حتما رعایت کن منم رعایت کردم جفتم نسبت به جای قبلش د ...

ممنون عزیزم دقیقا این کارارو میکنم ولی من استراحت مطلق نیستم