2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی بعد دوسال خراب میشه فرمش؟

نه خراب نمیشه

اگه یه درصد بعد از رفتن ورم که یک سال طول میکشه دکتر تشخیص داد که نیاز ب ترمیم داره اونوقت اگه خواستی میتونی اقدام ب عمل کنی 

اینقد زود خراب میشه؟ من الان یکسال گذشته بینیم هیچیش نشده 🥺

ن عزیزم اگه خراب نشده بینیت که ترمیم نمیخواد اصولا کسایی میرن ترمیم که جراحی بینیشون ناموفق بوده  و دکتر زده بینیشونو خراب کرده 

شما پیش کی جراحی کردید ؟

راضی هستی ؟ چه سبکی عمل کردی ؟

ن عزیزم اگه خراب نشده بینیت که ترمیم نمیخواد اصولا کسایی میرن ترمیم که جراحی بینیشون ناموفق بوده &nb ...

من یکم سربالاس و نیمه فانتزی مشکلی هم نداره بعد یکسال هییییچیش نشده بنظرتون چندسال دیگه خراب میشه؟😭

نه خراب نمیشه  اگه یه درصد بعد از رفتن ورم که یک سال طول میکشه دکتر تشخیص داد که نیاز ب ت ...

الان که یکساله هیچ مشکلی نداره و اصلااا تو یکسال بعد عمل یه ذره هم افت نداشته،ممکنه بعدا یهو افت کنه نوک بینی؟؟؟

الان که یکساله هیچ مشکلی نداره و اصلااا تو یکسال بعد عمل یه ذره هم افت نداشته،ممکنه بعدا یهو افت کنه ...

اااره ممکنه ولی بعد از پونزده بیست سال که زمان خیلی زیادب از عمل گذشته باشه

من یکم سربالاس و نیمه فانتزی مشکلی هم نداره بعد یکسال هییییچیش نشده بنظرتون چندسال دیگه خراب میشه؟😭

ن بابا به خودت تلقین نکن من کسبو میشناسم که ۲۰ ساله عمل کرده بینیش تکون نخورده چرا به چیزی که اتفاق نیافتاده فکر میکنی که حالت بد بشه میشه بکی دکترت کی بوده ؟

ن بابا به خودت تلقین نکن من کسبو میشناسم که ۲۰ ساله عمل کرده بینیش تکون نخورده چرا به چیزی که اتفاق ...

جلیلی منش یزد

خیییلی کارش عالیه ،با سابقس

یکی پیشش عمل کرده الان ۵ساله میگه بینش هییییچ تغییری نکرده

اااره ممکنه ولی بعد از پونزده بیست سال که زمان خیلی زیادب از عمل گذشته باشه

یکی از کساییکه پیش دکترم عمل کرده فعلا که ۵ساله میگه بینیش هیییچ تغییری نکرده