2777
2789
عنوان

چتای این پسره

1110 بازدید | 74 پست

فامیل دورمونه تقریبا دیشب اومد اینستاگرام حرف نهاییشو زد

میگم نهایی چدن چن روز بود میخواس سر صحبتو باز کنه اما

خیلی خیلی برام‌ عجیبه رفتاراش

در جریان اینکه مذهبی هستو هستم

دیشب ازش پرسیدم خب چرا انتخابم کردید جوابشو داد بعد پرسیدم اخرین بار کی تو زندگیتون بود

اومد گف دوسال پیش بود ک یه دختری بود اما حالمو بهم زد

هی دوستداشت باهاش صمیمانه باشم!اخه مگه میشه

یا قرار بود ازدواج کنیم حرف رابطه جنسی دوسداشت بزنه

مگه اصن رابطه جنسی مهمه؟نهایتا ۲%از زندگی مشترکع

این حرف از ی اقا برام تعجب اور بود

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!

حالا امشب میگع

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رابطه جنسی فقط دو درصد مهمه؟!😐

فک کنم فوق العاده سردی😐

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه

دوستاش پیشش بودن و رفتن گف خانومهای دوستای من ادمای بسیار احمق و خنگین😐یکم دلایلشو گف

بعد گف چندوقت پیش با دوستام ک‌چندتاشون متاهل بودن و با خانومشون اومدن گفتیم بریم ۲ روز ی هتل خوب کرایه کنیم سمت طالقان چند ملیونم خرج کردیم

زن دوستم سر ی چیز بیخود دعوا گرف و ب شوهرش گف بریم شوهرشم بخاطر ابروش رفت

دیوانه بود من اگ چنین زنی داشتم سوار قایق میکردمش ی سنگ ۱۰۰ کیلویی ب پاش میبستم همونجا سر ب نیست شه

۲٪؟؟؟😳😳😳😳😳

درانتظار یک نگاه از طرف خدای مهربون😔 تیکر شرکت توی آزمون بانکمه🙈میشه وقتی ک امضامو خوندی برام صلوات بفرستیو دعاکنی ک به ۲تاحاجت دلم برسم؟😇منم برای همتون دعامیکنم ک به خواسته های دلتون برسین😘😘

خواسته مخ بزنه😂یازیادی سرده

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍
2درصد🤣

منم تعجب کردم

اخه اونم پسر مجرد ۲۹ ساله

برعکس گفت رابطه جنسی ۹۸ درصده😂

🤣🤣

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
خواسته مخ بزنه😂یازیادی سرده

حالا این حرفاشو نگا

دوستاش پیشش بودن و رفتن گف خانومهای دوستای من ادمای بسیار احمق و خنگین😐یکم دلایلشو گف بعد گف چندوق ...

ی وق دلت قنننج داره واس این چرت و پرتاش😐

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درخواست دوستی اصلا قبول نمیشه، چه زن و چ مرد.هیچی مذکری ریپلای و لایک نکنه