2777
2789
عنوان

عمل انحراف بینی

108 بازدید | 10 پست

من  تقریبا نزدیک یک ساله خلط پشت بینی دارم. تازگیا عکس گرفتم از بینیم دکتر گفت که یسری دارو میده  برای خلط ولی احتمال زیاد دلیلش انحرافه عمل  میخواد. من شنیدم بعد عمل انحراف بینی برمیگرده راستش خیلی نگرانم که عمل کنم بعد بی فایده باشه. کسی تجربشو داره؟ عمل سختیه؟؟؟ من مشکل تنفسی ندارم به نظرتون اگه جراحی نکنم مشکلی پیش میاد؟... اگه دکتر خوبی در این زمینه توی رشت میشناسین ممنون میشم معرفی کنین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پیش دکتر گلمحمدی عمل کردم انحراف هم داشتم ی مقدار.خیلی راضی ام الان.هیچ دردی هم حس نمیکنی عزیزم خ ...

شما چند وقته عمل کردین؟ من شنیدم بعد عمل خیلی درد میگیره. منم چون  استانه تحمل دردم پایینه قلبم داره میاد تو دهنم کاملا:""""""")

شما چند وقته عمل کردین؟ من شنیدم بعد عمل خیلی درد میگیره. منم چون  استانه تحمل دردم پایینه قلبم ...

امروز ۲۳ روزه هیچ دردی نمیگیره گلم میخوابی پامیشی میبینی خوشکل شدی.تنفس هم بعد کشیدن تامپون از قبل عمل بهتر میشه فقط چن روز تامپون هست از دهان نفس میکشی.اصلا استرس نداشته باش❤

بعد عمل تمام مشکلاتت حل میشه

#برای_نظرات_دیگران_احترام_قائل_باشیم....
نمیدونم واقعا هیچ دکتری رو نمیشناسم...   توی تایپیک های مختلف هم دکترای مختلف معرفی کردن ...

منم رشت هستم.خیلی وقت بود قصد عمل داشتم کلی گشتم کلی مطب زنگ زدم دیگه آخرش این دکترو انتخاب کردم و راضی ام خداروشکر

#برای_نظرات_دیگران_احترام_قائل_باشیم....
منم رشت هستم.خیلی وقت بود قصد عمل داشتم کلی گشتم کلی مطب زنگ زدم دیگه آخرش این دکترو انتخاب کردم و ر ...

ممنون عزیزم منم یه سر میرم پیششون پس...انشاالله عمل منم به خیر بگذره