2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه شعت 😳🤦‍♀️پس رفیقم واقعا تونسته با این قانون ب مرگ کسی فک کنه ،، یعنی تو ب مرگ دور ازجون خودت ...

مثلن فک میکردم مریض میشم بدجوربادردشدیدومرگمم نزدیکه همه هم دلشون واسم میسوزه جاریم دقیق همون مریضیوگرفته ولی خداروشکرزندس جدیدن به مردنم فک نکردم بخاطرهمین مسئله اون قدیمایادم نمیاد

یافک میکردم بچه دوممودوقلوباردارشم همون موقع دوستم بچه دومشودوقلوباردارشد

یابه خریدن ماشین که همون ماشینویکی دیگه میخرید

حمدوسپاس پرورگارم 
مثلن فک میکردم مریض میشم بدجوربادردشدیدومرگمم نزدیکه همه هم دلشون واسم میسوزه جاریم دقیق همون مریضیو ...

زرشک 😹😹😹👍فک کن دوستت خونه دارن پولدارن بلکه تو خودت پولدار بشی ،،حالا دوست من ب مرگ ی ادم خیلی بد فکر کرد اون زد و مرد بعد ۴ روز🙄😳😳😳😳😳

میگما نکنه رفیقم ب مرگ منم فک کنه من بمیرم اینم بگو بعد برو 🤕

خوب بهش بگو 

منکه دیگه به مردن فک نمیکنم دوس ندارم کسی بمیره عذاب وجدان میگیرم تازه حتمن خداهم میخاسته که این اتفاق میفته عزیزم انیشالله صدسال سالم وزنده باشی 

حمدوسپاس پرورگارم 

عزیزم اخه چه عادتی تاپیک قفل میکنید

من پست طولانی گذاشتم دیدم قفله

میشه یه لحظه باز کنی؟

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز