2777
2789
عنوان

خرید خانه رشت

1423 بازدید | 16 پست

سلام دوستای رشتی، ما حدود 900 تومن داریم، میخوایم یه جایی خونه بخریم که رشدش خوب باشه و برای فروشش هم اذیت نشیم.ممنون میشم راهنماییم کنین که چه مناطقی خوبه بخرم

در انتظار گودو

استقامت

سام

تختی این قیمتا پیدا میشه

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از یک سال بخوام بفروشم سود میکنم؟ ان مناطق متقاضی زیاد داره؟

نمیدونم ولی فقط میدونم جاهایی خوبیه مخصوصا استقامت یک

خیابونای پهن و با درخت

مگه خودتون الان کجایید شناخت ندارید

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
سلام من بودم میرفتم ساغری سازان میخریدم خودمم توش زندگی میکردم 

سلاااام.اپرا رشت زندگی میکنی😊 اخه میدونی چیه، ما قراره یک سال دیگه بریم تهران زندگی کنیم.میخوام یه جایی بخرم که رشد قیمتش خوب باشه و فروشش هم راحت باشه

در انتظار گودو
سلاااام.اپرا رشت زندگی میکنی😊 اخه میدونی چیه، ما قراره یک سال دیگه بریم تهران زندگی کنیم.میخوام یه ...

سلام

نه رشت نیستم متاسفانه 

ولی خیلی دلم میخواد اونجا یه خونه بخرم

ساغری سازان رشد نداره از محله های جدید خبر ندارم 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

نمیدونم ولی فقط میدونم جاهایی خوبیه مخصوصا استقامت یک خیابونای پهن و با درخت مگه خودتون الان کجایی ...

ما گیلانی نیستیم.برای کار اومدیم رشت، میخواستم فلکه گاز بخرم ولی با این قیمت خونه ای که به دلم بشینه پیدا نکردم

در انتظار گودو
معلم که تاکسی خورش خوب نیست.میترسم بمونه روی دستم

معلم عالیه از نظر مکانی.کسی بخواد بخره اینجا به موقعیت مکانیش فکر میکنه.اکثرا وسیله نقلیه دارن .سمت ضیابری هم خوبه

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
ما گیلانی نیستیم.برای کار اومدیم رشت، میخواستم فلکه گاز بخرم ولی با این قیمت خونه ای که به دلم بشینه ...

گاز بدک نیس اما معلم استقامت اینا  خوبه

استقامت دو هم خوبه فقط چند تا کوچه اولش ک ب فلکه رازی نزدیکه