2777
2789
عنوان

التهاب زیر گلو

717 بازدید | 9 پست

بچه ها 3 هفته پیش یهو  زیر فک چپم ورم کرد فرداش ورم خوابید ولی درد بود دکتر گفت عفونت غدد بزاق هستش 3 نوع آنتی بیوتیک خوردم دیروز صبح تموم شد حالا لثم متورم شده و درد داره نگرانم تا فردا برم دکتر کسی این مشکلو داشته راهنمایی کنه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید دندونت هست

دندونپزشک رفتم گفت مال اون نیست

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
عفونته اگه با آنتی بیوتیک رفع شده حتما عفونت بوده

گفت کیست عفونیه ولی این همه چرک خشک کن خوردم فقط جاش عوض شد از زیر فکم اومد تو لثم دردش

گفت کیست عفونیه ولی این همه چرک خشک کن خوردم فقط جاش عوض شد از زیر فکم اومد تو لثم دردش

اونکه توگلو ورم میکنه غده ی لنفاویه

وقتی عفونت توی دندون یا گوش یا سینوس داشته باشی، غده های توی گلو ورم میکنن

جاش عوض نشده از اول لثت عفونی بوده

اونکه توگلو ورم میکنه غده ی لنفاویه وقتی عفونت توی دندون یا گوش یا سینوس داشته باشی، غده های توی گل ...

وا آخه لثم درد نمیکرد دندونپزشکم رفتم

سلام .چیکار کردین برا درد گلو؟ لطفا درخواست دوستی منو قبول کنین ممنون 

سلام دوباره  رفتم دکتر گوش و حلق و بینی سونو انجام داد گفت عفونت غدد بزاقیه روزی 2 تا جنتا مایسین زدم  و دهانشویه خوب شد