2777
2789
عنوان

درحد تیم ملی گند زدمممممممم:/

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 95 پست
خدارشكر چشمم عزيزدلم❤️😍❤️

چشمت بی بلا عشقولیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خانم.. من کلا از اتفاقات روز دنیا بیخبرم  نمیدونم کی هستی ولی سوگولی سایتی انگار🥺 خیلیا خاست ...

فدای تو....عارع همیشع گند میزنم.../

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم یسوال دیشب تاحالا مغزم و درگیر کرده در حد تیییم مللی پروفت بازیگر نقش 50 طیف خاکستریه؟؟ 

آره عزیزم ولی این بازیگر فیلمهای دیگه هم بازی کرده من کلا چون استایل و فرم صورتش رو دوست دارم گذاشتم پروفایلم 

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
سلام نازنینم...خوبم مرس....تو خوبی؟/ عشق خاله خوبع؟/ لگد ک نمیزنع نازنینمو/

بد نيستم عزيزم اونم بنظر مياد خوب باشه چون دهن منو سرويس كرده

نه كااش لگد بزنه يه چُسه جنين جوري معده منو ريخته بهم ك سرويس شدم

ولي ديروز انژيو دستمو دراوردن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فدای تو....عارع همیشع گند میزنم.../

منظورم ی چیز دیگع بود😐

بقیه هواتو خیلی داشتن 

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
چشمت بی بلا عشقولیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

😍😘😍😘😍😘

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

آره عزیزم ولی این بازیگر فیلمهای دیگه هم بازی کرده من کلا چون استایل و فرم صورتش رو دوست دارم گذاشتم ...

ارههه ولی این مال همون فیلمس.. 🥺💚

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 

داشتم با خواهرم تصویری میحرفیدم 

قیافش عین جن بود 

رییس همون لحظه ظاهررر. شددددد😭😭

یعنی قیافش تو هم بود 

تا دیدمون 

نیشش تا بناگوش باز شد 😭😭

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

بد نيستم عزيزم اونم بنظر مياد خوب باشه چون دهن منو سرويس كرده نه كااش لگد بزنه يه چُسه جنين جوري مع ...

بمیرم...نرفتی دکتر؟/

چرا اخع؟/

چیزی نخوری ک تضعیف میشی عزیزم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
همش بلاهایی که سرم اومد رییس دید😐😭😭😭

از بس فیلم دیدم و رمان خوندم احساس میکنم ته این قضیه امر خیره😐😐

داشتم با خواهرم تصویری میحرفیدم  قیافش عین جن بود  رییس همون لحظه ظاهررر. شددددد😭😭 یع ...

یاللعجب#  

داشتم با خواهرم تصویری میحرفیدم  قیافش عین جن بود  رییس همون لحظه ظاهررر. شددددد😭😭 یع ...

😂😂😂😂من اگ جات بودم میرفتم زیر پتو بعد اتفاقا امروز دیگ بیرون نمیومدم