2777
2789
عنوان

تازه عروسای نی نی سایت یه لحظه

171 بازدید | 17 پست

سلام به همتون میخوام برم واسه جهیزیه پارچه بگیرم واسه تشک و متکا و لحاف اما تو طرح و نقشش موندم میشه یه عکس از تشک و متکاه هاتون بگیرن بدونم چه رنگی و چه طرحی توبورسه و قشنگ

تازه  عروس  نیستم   اومدم  بگم مبارکه😘🤩

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پدرشوهرم گرفته خوشگله ولی عکس بلد نیستم بذارم سایتم ک خرابه 

ولی تو مایه های بنفش و سوسنی طرحش قشنگه

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
ب نظرم نباتی و طلایی و نقره ای خوشکله واسه جهیزیه  برای جهیزیت از همین اول اصلا رنگ تیره نخر&n ...

آره اول که نو عروسی قشنگه رنگ روشن ولی امان از وقتی که بچه بیاد یا شوهری شعل آزاد داشته باشه اونوقته که هر چه بشوری و بسابی خونت خونه نمیشه

آره اول که نو عروسی قشنگه رنگ روشن ولی امان از وقتی که بچه بیاد یا شوهری شعل آزاد داشته باشه اونوقته ...

نه بابا مگه میخاد چی بشه فقط اگه ب این چیزا فک میکنی مبل و فرست رو رنگ چرک بگیر بقیه چیزا هیچیشون نمیشه

انشالله به سلامتی ودلخوش، بهترین در این مسائل بستگی به روسومات دارد اگر درکل بخواهید شیک وتک  باشد ساده در دورنگ مثلا آبی و سرمه ای ،یا صورتی وبنفش،یا گل بهی و ابی

من کلی عروسک طراحی کردم داخل آرام تویز هست برید ببینید کدومو دوست دارید در گوگل سرچ کنید: آرام تویز برای هدیه عالیه.