2777
2789
عنوان

مبل جهیزیم

474 بازدید | 18 پست

خانوما یه مبل ال خیلی خوشکل شطرنج دار و پرجا دیدم چشممو گرفته.به خونمم مبل ال میاد 

بنظرتون ال زشته؟یا به بعضی خونه ها ممکنه بیاد؟

مزایا و معایبشو بگید

کنار تو فقط اروم میشم👩‍❤️‍👨پر از دلشوره ام هرجای دیگه... 🎵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

L بهتره کمتر جا میگیره

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

تنها مشکلش اینه بعد یه مدت که بخای یکم جابه جا کنی خونه از یکنواختی در بیاد سخت میشه اینکارو کرد مامان اینای من یه دست پذیرایی دارند یه دست ال البته قسمت وسطش میزه چون اون قسمت اصن نمیشه نشست 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

ال قشنگه، برای بعضی خونه‌ها هم واقعاً مناسبه. من دارم، دو تا مشکل داره که ناراحتم می‌کنه، یکی اینکه اصلاً تنوع چیدمان نداره، دوم اینکه با کوچیکترین جابجایی نظمشون به هم می‌خوره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ال دیگه خیلی قدیمیه

من که خونه هیچکی ندیدم اخه 

و اینکه فروشنده ها میگفتن کار کم خریه کمتر میاریم.

ولی الی که من دیدم ناب بود لعنتی 😍نمیدونم دل دل میکنم 😭

ال قشنگه، برای بعضی خونه‌ها هم واقعاً مناسبه. من دارم، دو تا مشکل داره که ناراحتم می‌کنه، یکی اینکه ...

اره این ایرادشه 

ممنون عزیزم از راهنماییت