sareban مدیر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 عنوان دخترا | مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 21 پست به نظرتون ازدواج پسر با ۲۵ سال سن و دختری با ۳۰ سال سن خوبه یا نه؟ اقوام درجه یکم هست پسره نگین به تو ربطی نداره دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 1399/10/13 | 19:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 ببخشید ولی به تو ربطی نداره من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
sareban مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 ببخشید ولی به تو ربطی نداره عجب خب نظر منم پرسیده چی بگم بهش دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7330 آره خب بودن کسایی که با این اختلاف سنی ازدواج کردن و الان خوشبخت هستن بستگی به هر دو طرف داره آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
sareban مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 خب بودن کسایی که با این اختلاف سنی ازدواج کردن و الان خوشبخت هستن بستگی به هر دو طرف داره آخه همیشه دیدم پسر بزرگتره دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
دخترک_موفرفرری عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 11221 خب تهش چی شد ب عقد نرسیده بهم خورد ب دلیل اینک ب بلوغ فکری نرسیده بودن دوطرف اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 عجب خب نظر منم پرسیده چی بگم بهش اگه نظرتو پرسیده یعنی خودش شک داره پس طرفو سرکار نذاره ولی شدنیه و اطرافم با فاصله بیشتر دیدم خوشبختن من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7330 آخه همیشه دیدم پسر بزرگتره آره ولی گاهی اوقات اینطوری هم پیش میاد آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍