2777
2789
عنوان

دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 21 پست

ببخشید ولی به تو ربطی نداره

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
ببخشید ولی به تو ربطی نداره

عجب خب نظر منم پرسیده چی بگم بهش

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره

خب بودن کسایی که با این اختلاف سنی ازدواج کردن و الان خوشبخت هستن بستگی به هر دو طرف داره

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
خب بودن کسایی که با این اختلاف سنی ازدواج کردن و الان خوشبخت هستن بستگی به هر دو طرف داره

آخه همیشه دیدم پسر بزرگتره

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
عجب خب نظر منم پرسیده چی بگم بهش

اگه نظرتو پرسیده یعنی خودش شک داره پس طرفو سرکار نذاره ولی شدنیه و اطرافم با فاصله بیشتر دیدم خوشبختن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
آخه همیشه دیدم پسر بزرگتره

آره ولی گاهی اوقات اینطوری هم پیش میاد

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز