2777
2789

عزیزان اگه براتون مقدوره  هرکی اطلاعات داره در اینباره بگه 

من pco هستم و دکتر برای تنظیم پریودی بهم قرص پروژسترون داد میزان پرولاکتین و تیروئید و fsh نرمال بود و چاق هم نیستم 

با خوردن پروژسترون این ماه به جای پریودی چن روزی با حجم خیلی کم خونریزی قهوه ای و خون کهنه داشتم و بعد یه هفته دو روز لکه بینی قهوه ای داشتم 

این ماه اولین ماه بود اقدام کردم که این اتفاقات افتاد روز هشتم دی یه بی بی زدم که یه خط خیلی خیلی کمرنگ طوری که به زور دیده میشد به وجود اومد روز دهم دوباره بی بی زدم که خط کمرنگ بود ولی راحت تر از قبلی دیده میشد بعد دو‌ساعت اون خط کمرنگ تبدیل به سه خط واضح شد(با حساب نوار c)

امروز که سیزدهمه دوباره بی بی زدم مارک بی بی رو عوض کردم و روژان بود سریع یه خط سفید واضح افتاد ولی بعد دو ساعت محو شد و الان اصلن خطی وجود نداره 

درد زیر شکم مثه حالت پریودی در حد خیلی کم  دارم و حوالی همون لکه بینی چن روز سرگیجه و سردرد داشتم 

با حساب مصرف پروژسترون باید تا بیستم پریود بشم حالا نمیدونم بی بی چک های من خرابه یا من خیلی زود استفاده کردم 😅ببخشید خیلی طولانی بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم باردار بودم سه تا بی بی چک زدم اولی بعد نیم ساعت یه خط خیلی کمرنگ انداخت دومی به فاصله ی دو‌روز کلا هیچ خطی ننداخت

سومی یه روز بعد دو خط پر رنگ بعد ربع ساعت انداخت