اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی خیلی منزوی بود اصلا تو جمع نمیومد و من خیلی اذیت میشدم
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
نه فقط یه اخلاقش هست اونم اینه ک اسممو اصلا صدانمیزنه حتی تو خلوت میگه اگه صداکنم عادت میکنم توجمعم اسمتو میارم...
اینو تو هیچکس ندیدم اول یکم عجیب بود
حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
روی اخلاق مردهای دیگه زوم نمیکنم اگر هم اخلاقی در همسرم اذیتم کنه بهش میگم مودبانه هم میگم البته گاهی هم به کتک و لگد و گاز متوسل میشم ولی خب از خنده غش میکنه تا به خودش بیاد یه دل سیر کتک خورده 😁😁😁 ولی از شوهی گذشته هیچ انسانی کامل نیست هنونطور که خود من نیستم مقایسه هم نکن که بیچاره میشی
خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍