2821
2789

من روانشناس نیستم ولی بلدم چیزایی سوالتو بپرس شاید تونستم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

عزیزم اگه واقعا کمک میخوای برو مراکز معتبر بهزیستی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من روانشناس نیستم ولی بلدم چیزایی سوالتو بپرس شاید تونستم

واقعا نیاز به یک روانشناس دارم ک کمکم کنه ب شدت عصبی شدم

حس میکنم کسی حرفمو نمیفهمه

انقدر حدص میخورم و زود رنج ک زود جوش شدم ک میترسم مریض شم تقریبا همه اطرافیانم ازم ناراحتن چون خیلی عصبی ام

واقعا نیاز به یک روانشناس دارم ک کمکم کنه ب شدت عصبی شدم حس میکنم کسی حرفمو نمیفهمه انقدر حدص میخو ...

چجوری میتونم کمکت کنم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
نمیتونم برم هم بخاطر کرونا هم بخاطر بچه

سایت دکتر ساینا هم روانشناس داره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اوکی آره اونجا داره ممنون

عزیزم خواهش میکنم میشه راهنماییم کنی منم دقیقاا وضعیتم مثل خودته به مشاور احتیاج دارم 

میشه اون سایتو بهم معرفی کنی

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

ازکجا میتونم این مراکز رو پیداکنم

زنگ بزن ۱۴۸۰ یا ۱۱۸ شهرتون

وا زنگ بزنم چی بگم به ۱۱۸

بگید شماره مراکز مشاوره مربوط به بهزیستی رو میخواید

عزیزم آپ دکتر ساینا رو نصب کن

برنامس؟از بازار باید دانلود کنم؟

عزیزم میشه ایکن برنامه رو بهم عکسشو بدی ببینم چجوریه؟

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز