2821
2789
عنوان

دلیلش چیع

250 بازدید | 34 پست

از وقتی با همکارم دعوام شده 

خواستم شغلمو عوض کنم

خیلی گریه کردم

رییس باهام حرف زد 

از اون روز باهام خیلی خوب شده

به نظرتون چرا رفتارش تغییر کرد؟

دلش برام سوخته؟

میخاد نگهت داره

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@h_sadat  

بزرگ ترین افتخار عمرم اینه که در راه سردار و حمایت از انقلاب تعلیق کاربری شدم☺️.                             سردار نبودت به یکسال رسید و قلب ما همچنان بی تاب است...  چه کرده ای با قلب های ما سردار دلها                   آه از غمی که تازه شود با غمی دگر...😭

منم همکارم‌اذیتم‌میکنه اون موقع ک خوبه رفتارش خوبه اون موقع ک بد رفتارش غیر قابل تحمل

دارم دعا میکنم هرچه زودتر از کار کردن خلاص شم:)

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

فهمید خیلی زودرنج  و حساسم منم از همه شون کوچکترم از اون روز رفتارش باهام عوص شده

منم همینجوریم خیلی زودرنجم 

خودتو ناراحت نکن اگه از شغلت راضی بمون و فراموش کن ادمیزاده دیگه عصبی میشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز