2777
2789

الان که دارم مینویسم قلبم شکسته بغض کردم ولی گریم نمیاد نمیتونم گریه کنم که خالی شم انکار دیگه بی تفاوت شدم انگار دیگه خیلی پوچم... بعد از شش ماه دوری از خانواده بخاطر کرونا تصمیم گرفتیم اول بهمن با ماشین خودمون بریم خونه پدر و مادرم شهرستان. داداشم برای کاری قراره با ماشین خودش بیاد شهر ما و مادرم که بسیار دلتنگ شده گفت من با برادرت میام پیشتون میمونم با شما برمیگردم... با خوشحالی به شوهرم گفتم مامانم میاد با ما برگرده. یه قشقرقی به پا کرد خوشحالیم پوچ شد داد زد کی به تو گفته ما قراره بریم شهرستان؟ گفتم تصمیم گرفته بودیم بریم دیگه گفت بیخود مردم رو معطل نکن بیاد اینجا بشینه بگه منو برگردونید من معلوم نیست کی برم...

در حالیکه تا دیروز قرار بود دو سه هفته دیگه بریم ولی الان تا شنید مامانم میاد هر چی از دهنش درومد بهم گفت. بخاطر کرونا مامانم نمیتونه با وسایل عمومی سفر کنه وگرنه براش بلیط هواپیما میگرفتم منتی هم نبود.

چجوری به مامانم بگم نیاد دلش میشکنه الهی بمیرم شانس نیاورده

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا باید  بیاد برادرت مجدد بیاد دنبالش . با تماس بگیر بگو مامان جان برا اومدن ما مشکلی پیش اومده گفتم بگم معلوم نیست کی بیاییم شهرستان . که اگر بخواب بیای معلوم نیست کی برگردی . نمی‌دونم چی بگم آخه حس خوبی گفتن این حرفها نداره . ای کاش قبلش با همسرت به مشورت میکردی . الان بیاد شوهرت جلو ایشون چیزی بگه درست نیست 

سلام  بخاطره همچین چیزی دلتون شکسته؟؟ شما مقصرید که بدونه هماهنگیه قطعی با شوهرتون به ما ...

خیلی خوش بینی انگار دارم میگم تصمیم گرفته بودیم بریم در ضمن مامانت بیاد خونت از شوهرت اجازه میگیری؟

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

چ بداخلاقه شوهرت ..همیشه اینطوره؟؟؟وا ینی ک چی خونه دخترشه مگه چی میشع ...توام با خانواده شوهرت سرد باش نزدیکتون هستن یا ن؟

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤

بنظرمن هیچکسی جای پدر مادرو نمیگیره

من پشیمونم چرا مجرد نموندم بهشون خدمت کنم

بنظرم ب شوهرت بگو با اومدن مامانم به این خونه مشکل اگه نداری،اشکال نداره که ما فعلا نریم مامانم با عواپیما برمیگرده

اما باهاش اتمام حجت کن بدخلقی نکنه