2777
2789
عنوان

دعوای بد با شوهر بی فکرم

208 بازدید | 13 پست

خانومها صرفا واسه درددل مینویسم،امروز صبح دعوای بدی با شوهرم داشتم با اینکه دیروز روز خوبی با هم داشتیم پر از عشق و احترام! ولی امروز صبح فقط جیغ و داد کشیدم سرش و پیامک فحش! 

موصوع اینکه امروز صبح با یکی از دوستان نابابش دیدم در صورتیکه یکجوری شده بود خودش اصلا جوابش رو نمیداد و میخواست قطع رابطه کنه منم واقعا خوشحال بودم ولی امروز دیدم خر شد باز باهاشه! وقتی پای این دوستای عوضیش باز میشه رو کل روابط مون تاثیر میذاره اصلا از کار و زندگی میافته و فقط وقتش رو با اونها میگذرونه! دیگه بر خلاف انتطارم که فک کردم عاقل شده مثل دیوونه ها شدم با دیدن این صحنه! حالا ظهر برگشته خونه مثلا دلجویی کنه ولی وقتی پیامکهای فحش منو دیده مثل بچه ها بغض کرده قیافه آویزوون!! رفته اسمش رو از گوشی من پاک کرده زده رد تماس!!! بچه هم نیستیم هر دو ۴۱ ساله مون هست😐😐😐

درسته کار منم اشتباه بود بابت فحشهای ناجور ولی کار اون بدتر بود منم دیگه ظریفتم حدی داره 

بخاطر این اخلاقش توی زندگیم کم سختی نکشیدم

دختر خانم های محترم لطفا فقط ظاهر بین نباشید و گول خوشگلی و خوش تیپی طرف رو نخورید! مرد باااااااید مرد باشه تا توی زندگی پیر نشید 

لعنت به این شانسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معتاد و بی عار وضعشون خوبه راحتن!!! میترسم اینم آخرش به اونها کشیده بشه هر چند خودش قسم میخوره نه و ...

ای بابا...بچه هم دارین ؟

دلم قرص است که خدایی دارم که به من از مادرم هم که فرشته است بســــیار مهربانتر است❤️⁩🌺
ای بابا...بچه هم دارین ؟

یه پسر شش ساله

طفلی چقد ترسیده بود هر چی بوسش میکردم بازم ناراحت بود

هر چی تصمیم میگیرم جلو پسرم آرامش داشته باشم ولی موقع عصبانیت دیگه آمپر میچسبونم

خواهر اما فحش چیزی بش نده دیگه اونم پررو میشه فحش میده😐 من به ای نتیجه دسیدم مرد 60سالشونم بشه نمی ...

حرف شما درست

ولی خودش میدونه حق با منه نمیتونه جواب بده

معتاد و بی عار وضعشون خوبه راحتن!!! میترسم اینم آخرش به اونها کشیده بشه هر چند خودش قسم میخوره نه و ...

بعد فکر کردین با محدود کردن و چک کردن یا فحش دادن میتونین درستش کنین؟آدم خودش باید بخواد وگرنه که هر کارم بکنی اون کار خودشو میکنه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
یه پسر شش ساله طفلی چقد ترسیده بود هر چی بوسش میکردم بازم ناراحت بود هر چی تصمیم میگیرم جلو پسرم آ ...

ای جانم الهی...لطفا جلو‌بچه دعوا نکنید من بچه بودم مامان بابام جلو من دعوا میکرد ب شدت میترسیدم  و همیشه ازیکیشون متنفر میشدم شبا هم خوابم نمیبرد فکر میکردم من بخوابم یکیشپن اونیکی رو میکشه با این دعوای عادی و کوچیکی بود اما بچه ها درکی از دعوا ندارن 

دلم قرص است که خدایی دارم که به من از مادرم هم که فرشته است بســــیار مهربانتر است❤️⁩🌺
بعد فکر کردین با محدود کردن و چک کردن یا فحش دادن میتونین درستش کنین؟آدم خودش باید بخواد وگرنه که هر ...

دیگه اگه اینم سرش نیارم و بذارم با خیال راحت دنبال تفریحش باشه که خودم دق میکنم! آدم یه جایی واقعا کم میاره و منفجر میشه 

قبلا با همدیگه راجع بهش حرف زدیم اصلا خودش قانع شده بود من توی رفتارم باهاش صبوری داشتم خیلی وقت بود دعوا نداشتیم ولی خیلی ساده و دهن بینه و متاسفانه همین نقطه ضعف بزرگیه توی زندگی

ای جانم الهی...لطفا جلو‌بچه دعوا نکنید من بچه بودم مامان بابام جلو من دعوا میکرد ب شدت میترسیدم  ...

کاملا حق با شماست

هر چی خواستم بی خیالش بشم جلو پسرم ولی نشد

انشالله همیشه زیر سایه پدر و مادر باشید