سلام دوستان من شش ماهه اقدامم برای بارداری،دو ماهی هست دکتر تشخیص پلی کیستیک دادن قرص گلوکوفاژ بعد صبحانه و دوفاستون از شب۱۵سیکل تا۲۵سیکل شبی دوتا تجویز کرده،حالا ماه قبل بعد قطع دوفاستون ۴روز بعدش پریود شدم اونم خون ریزی شدیددددد، البته فقط دو روز بود و بعد پاک شدم!!برخلاف پریودهای قبلیم،حالا این ماه الان۱۰روزه از قطع قرص میگذره هنوز پریود نشدم یعنی احتمال داره بخاطر کیستا باشه؟!با وجود خوردن قرص؟لطفا نگید بی بی بزن چون بس منفی دیدم دیگ عهد کردم نذارم،نگیدم از بده چون کلا دسترسی بهش ندارم و نمیخوام منفی ببینم،فقط خاستم ببینم کسی بوده اینجوری بشه ؟علایمم ندارم فقط گاهی زیر دل و تخمدانام درد میگیره وبه شدتتتتت میخابم.همین
چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁 ✔️کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم... ✔️اگه دیگه بعددوبارریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد. ✔️اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه... (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)
ممنون عزیزم از نظرت...خیلی اعصابم خورده..البته اومدم مسافرت میگم شاید اب به اب شدم!!!واسه همین نشدم!!از طرفی اصلاااا دلم نمیخواد بی بی منفی دیگ به چشمم بخوره،بازم اگ کسی بود لطفا بگه ک اینجوری شده یا ن...
چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁 ✔️کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم... ✔️اگه دیگه بعددوبارریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد. ✔️اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه... (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)
هیچ کس دیگ نیست؟؟؟چطوری تو هرتایپیکی کلا نظر هست؟؟یعنی پیامم رو کسی نمیبینه؟