جالبه ۳ دی ۹۹ عروسیت نزدیک بوده الان ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ شما هم عروسی کردی هم زایمان نکنه قبل عقدت ب ...
دلش هوس گزارش کرده
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶 نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش بهعمه آزاد) من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
نه داخلو نمیدوزن عمل زیبایی فرق داره باید بخوای که بدوزن و به قول شما از اولش بهتر شه ...
خب پس اگه بخوای میدوزن پس خوبه راستش من موندم بین طبیعی و سزارین هم نمیخوام اینجور مشکلات وافتادگی رحم و... بگیرم هم نمیخوام تو سزارین شکمم ی کوپه بمونه چون بخیه داره ادم نمیتونه سفت ببنده .... شکمم ردش بمونه و شل بشه☹️
من که واسش گزارش زدم، واقعا ادم میاد اینجا بره پیش یه دکتر خوب عمل کنه، هر کی میاد از تجربه هاش میگه اخرش ادم تصمیم میگیره کجا بره براش بهتره، حالا این خانوم چقدر قشنگ از اعتماد همه سو استفاده میکنه، پرو پرو لینکم بزامون گذاشه، تو تاپیک قبلش داشت تبلیغ دکتر حسن پور جراح بینی رو میکرد، کاراش بحدی افتضاحه که خدا میدونه بعد ۲۰ تا کاربری ساخته همه هم خودشن هی میان تاییدش میکنن...
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی