2777
2789
عنوان

معجزه

134 بازدید | 10 پست

چه ها دلم گرفته 

چند وقته یه چیزی میخوام ولی خوب نمیشد اصلا شرایطش جور نبود 

کاش خدا حل کنه مشکلمو  اگه به صلاحم باشه 

بچه ها ازتون میخوام برام دعا کنین و صلوات بفرستین واسه حل مشکلم 

کاش بعد این همه زجری که کشیدم حالا مشکلم حل بشه 

تو رو خدا دعام کنین میگن غریبه ها دعاتون کنن اثرش بیشتره 

از ته دل برام دعا کنین بحق فاطمه زهرا گره های زندگیتون باز بشه

حضرت عباس حاجت دلت رو بده و دستتو بگیره و خوشحالت کنه تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین عشقم هر چی زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حضرت عباس حاجت دلت رو بده و دستتو بگیره و خوشحالت کنه تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعات ...

انشالله یا قمر بنی هاشم کلی حاجت گرفتم ازشون 

خیلی خوبن خیلی 

کاش حالا هم یه نگاهی به حال دلمون بکنه 

انشالله عزیزم به خواسته دلت برسی طاهره جان انشالله 

بحق خود قمربنی هاشم که به مردونگی معروف بود کاش در حق ما هم مردونگی کنه و حاجتمون بده 

انشالله یا قمر بنی هاشم کلی حاجت گرفتم ازشون  خیلی خوبن خیلی  کاش حالا هم یه نگاهی به حا ...

انشالله به حق این ایام فاطمیه مام به زودی زود حاجت روا میشیم آمین

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

توزو خدا برا منم دعا كن عشقم بياد خواستگاري 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak