2777
2789
عنوان

تو اتوبوس دستمالی شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 107098 بازدید | 195 پست
بنظرم ربطی به قدرت تجسم شون نداره به خریت و مریض بودن ربط داره که انقد ندید بدید هستن که به یه کفش ...

موافقتون نیستم 

خودم واقعا به این قضیه رسیدم که زن و مرد یکسری تفاوت باهم دارن که این تفاوت‌هاشون در کنار هم به تکامل میرسه 

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
مردها موجودات عجیبی هستن برای من و تو خانم واقعا مشخص نیست اون تو ذهنش چی میگذره  یکی از اسات ...

واقعا نمیدونم خدا چرا اینقد مردارو حریص آفریده.که ما زنا در هرشکل و پوششی و از هر ناحیه بدنی (اونم مچ پا)امنیت نداریم😂😞

یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری...راضی به همین چند قلم مال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تمام دانشگاهم رو با اتوبوس رفتم و اومدن. فقططططط صندلی ردیف دوم رو بلیط میگرفتم. صندلی اول تو حلق ...

ترسیدم راننده بگه تقصیر توئه...اخه خواهرم میگفت یارو با شاگردراننده جیک تو جیک بودن

مرده کلا زیر پای اینا خوابیده بوده فکر کن یهو بیدارشی چشمای مرد غریبه زل زده بهت. ترس و...بعضیا کثاف ...

واقعا چه حقارتی و به جون خریده مرده رفته زیر صندلی واقعا چی با خودش فکر میکرده🧐😐

با هم مهربان باشیم ♥️
واقعا نمیدونم خدا چرا اینقد مردارو حریص آفریده.که ما زنا در هرشکل و پوششی و از هر ناحیه بدنی (اونم م ...

حریص نیستن نوع تفکر و انتزاعشون باما متفاوته

فقط همین 

واسه همین گاهی اوقات قابل درک نیستن 

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
نه عزیزم من ب اسی گفتم بهت توهین نمیکنم و سرزنشت نمیکنم تو که تقصیری نداشتی

شرمنده عزیزم،من منطورتونو درست متوجه نشدم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

حریص نیستن نوع تفکر و انتزاعشون باما متفاوته فقط همین  واسه همین گاهی اوقات قابل درک نیستن&nb ...

حریص نیستن بعضیاشون کثیفن...حالا چرا یه پسر20ساله تو همون اتوبوس بی هیچ ازاری خواب بود

موافق مریض بودن مردا نیستی؟

موافقِ این هستم که بعضی مردها  به حس‌های عجیبشون خیلی پر و بال میدن و باعث میشه مریض بشن

البته بعضی مردها

من موافق این هستم که مردها و زن‌ها انسان هستن و در این مورد شکی نیست اما تفاوت‌هایی دارن

برای کنترلِ این تفاوت‌ها و مدیریتشون هم میشه خیلی کارها کرد

حریص نیستن نوع تفکر و انتزاعشون باما متفاوته فقط همین  واسه همین گاهی اوقات قابل درک نیستن&nb ...

خب منم همین منظورمه.خدا میتونست مرد رو تا این حد با این تفکر و انتزاع خلق نکنه که در حد کفش دیدن هم یه عالمه چیز تصور کنن.

یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری...راضی به همین چند قلم مال خودت باش