2777
2789
عنوان

دلم خیلی برای نامزدم میسوزه

1337 بازدید | 84 پست

سلام

اینقدر دلم برای نامزدم میسوزه ، آدمی به این مظلومی تو عمرم ندیدم ، اگه بهش بگم سه شبانه روز سر پا بایست بهم نه نمیگه . با این که خیلی وقته که به هم پیام میدیم و تلفنی با هم صحبت میکنیم و خیلی هم با هم صمیمی شدیم اما هیچ موقع باهام شوخی نمیکنه یا حرف های سبک نمیزنه و همیشه بهم احترام میزاره و به غیر از احترام تا به الان هیچی ازش ندیدم .همیشه بهم میگه شما حوریه ی دنیایی من هستی ، شما پاداش تمام نماز های اول وقتمی که خدا شما رو به من هدیه داد .یعنی انقدر بهم احترام میزاره که شرمنده ام میکنه . دو دفعه تا الان بابام دعوتش کرده و اومده خونمون برای ناهار . بعد از غذا بابام و داداشم مشغول دیدن اخبار میشدند ، اما نامزدم کمک من سفره رو جمع میکرد و تازه میخواست که ظرف ها رو هم بشوره که با هزار مصیبت از آشپزخونه میکردمش بیرون و نمیزاشتمش . خونه خودشون هم همین جوره و مامانش بهم گفت که نامزدم براش هم پسر بوده و هم دختر و تمام کارهای خونشون رو نامزدم انجام میده .

الهی بمیرم براش اینقدر دوست داره که پیش همدیگه باشیم اما به خاطر حساسیت هایی که بابام و داداشم روی من دارند خیلی رعایت میکنه و فقط وقتی که بابام خودش دعوتش کنه میاد خونمون و بدون دعوت اصلا نمیاد .

چند وقتی میشه که شب ها با گریه میخوابم ، خیلی دوست داشتم که زودتر زندگی مشترکمون رو شروع میکردیم و همیشه پیش نامزدم بودم ، اما باید تا چند ماه دیگه این دوری رو تحمل کنم .

باشه

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصش کن طولانی بود

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

این مرده یا فرشتس☹️

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

قانون جذبه خدایی؟

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

اخی الهی عزیزم 

عشقتون پایدار

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

عزیزم ...انشالله ک زودتر راهتون هموار شه و زندگیتون شروع شه....آرزوی خوشبختی دارم براتون

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

2790
2778
2791
2779
2792