2777
2789
عنوان

اکوی قلب جنین

1982 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

من امرکز شانزده هفته شدم و باید اکوی قلب جنین بدم که دکتر مهران پور بمن ۶بهمن وقت دادن

چه مراکز دیگه ای تو تهران میتونم انجام بدم که خوب باشن و مطمئن؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شهرستانتون کجاس مگه اکوی قلب ندارن؟،مسافرت نیا تو این کرونا و آلودگی هوای تهران

عزیزم اکوی قلب داره ولی متاسفانه سلامت بچه ی منو دفعه ی قبل تایید کردن و بچه ی من بدنیا اومد و ۶ماه پیش از دستش دادم و در اخرم در جوابم گفتن خاست خدا بوده

درسته خاست خدا بوده ولی خب پس چرا من اکوی قلب رفتم

و هر گز نمیتونم بهشون اعتماد کنم

عزیزم اکوی قلب داره ولی متاسفانه سلامت بچه ی منو دفعه ی قبل تایید کردن و بچه ی من بدنیا اومد و ۶ماه ...

عزیزم خدا صبرت بده اما راست میگن،ربطی به اونا نداره،خیلی از مشکلات رو نمیتونن تشخیص بدن که،اگه اینجوری بود که همه اکوی قلب  میرفتن و دیگه هیچ بچه ای با بیماری قلبی بدنیا نمیاد که،اونم تا به حدی تشخیص میده که تهران و شهر دیگه فرق نداره،الان هوای تهران در حد هشدار آلودس و کرونا هم که هست و مسافرت هم برا زن باردار ضرر خودشو داره

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

بچه ی قبلیم خیلی عذاب کشید

نمیتونم ریسک کنم و دوباره برم همون اکوی قلب قبلی 

..دیگه نمیتونم زجر کشیدن بچه ببینم..با رفتنش میتونم‌کنار بیام ولی با زجر کشیدنش نه😭

بچه ی قبلیم خیلی عذاب کشید نمیتونم ریسک کنم و دوباره برم همون اکوی قلب قبلی  ..دیگه نمیتونم ز ...

خدا صبر بده دوستم😔بچت چه مشکلی داست قلبش؟ببین اون مشکل توی اکوی قلب جنین فابل تشخیصه؟اسم بیماریش چی بود؟

عزیزم خدا صبرت بده اما راست میگن،ربطی به اونا نداره،خیلی از مشکلات رو نمیتونن تشخیص بدن که،اگه اینجو ...

ولی عزیزم بچه ی من ۴بار توی خونه ی من تموم کرد و من بردمش بیمارستان و باز اکو کرد همون دکتر و هربار گفت سالمه

نزدیک ۸ماه من ب اون بچه با قطره چکون شیر میدادم و دکتر قلب میگفت بچت سالمه و شیرت بد مزه هست

دایما بچم رفلاکس های شدید داشت

نمیتونست نفس بکشه

و وقتی بردمش تهران بخاطر فشاری که روی ریه هاش بود بخاطر مشکل قلبیش ۸۰درصد ریه هاشو از دست داده بود

و این جواب بنظر من فقط توجیه بی سوادی خودشون بود

سری قبل چه مشکلی داشتی که بت گفتن برو اکوی قلب جنین؟

سری قبل توی بارداری مشکلت چی بود که بهت توصیه شد بری اکوی قلب؟

ولی عزیزم بچه ی من ۴بار توی خونه ی من تموم کرد و من بردمش بیمارستان و باز اکو کرد همون دکتر و هربار ...

با این اوصاف کی بهت گفته مشکل از قلب بوده‌؟شاید ریه بوده،بعد از فوت کالبد شکافی نکردن؟

خدا صبر بده دوستم😔بچت چه مشکلی داست قلبش؟ببین اون مشکل توی اکوی قلب جنین فابل تشخیصه؟اسم بیماریش چی ...

بله عزیزم 

حتی بهم گفتن میتونم شکایت کنم

چون بچم دریچه میترال و ائورتش تشکیل نشده بود 

سوراخ قلب داشت

و سمت چپ قلبش از سمت راستش کوچکتر بود

و همچنین کلی بافت اضافه داشت و خون پس میزد تو ریه

بله عزیزم  حتی بهم گفتن میتونم شکایت کنم چون بچم دریچه میترال و ائورتش تشکیل نشده بود  ...

ای وای،اینهمه مشکل داشته و باز توی اکو ندیده؟همون حق داری پس،نرو اکوی شهرتون