2777
2789
عنوان

سقط جنین

190 بازدید | 17 پست

دوستان دیروز بی بی چکم و آزمایشخونم مثبت شد رفتن سونو چیزی نشون نداد کسی میدونه چ امپولی برای سقط خوبه من ۷ ماهه زایمان کردن حال روحیمم مناسب نیس ممنون میشم اگ گسی میدونه راهنماییم کنه و اینک امپول پروژسترون بزنم میوفته چون خیلی کوچیکه هنوز وارد رحم هم مشده

خب چرا جلوگیری نکردی 😐😐😐 باید از دکتر بپرسی شاید آمپول بزنی بچه نیوفته ولی خدایی نکرده هزار تا عیب بگیره

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سونو گفت ساک حاملگی تشکیل نشده

چون کوچیک سونو تشخیص نداده، بعد ۵ هفته تو سونو مشخص میشه.

اگر وارد رحم نمی شد که تست هات مثبت نمیشدن، وارد رحم شده، جفت تشکیل شده، هورمون hcg ترشح شده که وارد خون و ادرارت شده.

واقعا واقعا واقعا با عمق وجودم واسه این طرز فکری که امثال شما دارن متاسفم...

شما به همین راحتی حرف از قتل میزنید و خیلی ها اقدام هم میکنن...

این کارتون با اینکه اون کوچولوی بی گناه طفل معصوم ۷ ماهه تون رو بکشید یا برید توی خیابون کسی رو به قتل برسونید هیچ تفاوتی نداره.

در نفس انسان بودن و حق زندگی داشتن همه برابر هستن، چه کوچیک چه بزرگ.

درباره این حق هم شما حق دخالت ندارید، کسی که این موجود ارزشمند رو تو وجود شما نهاده تنها حق درباره زندگی بخشیدن به بنده هاش رو داره.

اگر خدای ناکرده مرتکب این جرم شدین، مطمئن باشید تا آخر عمرتون عواقبش دست از سرتون بر نخواهد داشت.

ولی اگر نگهش دارید، رسوندن روزیش رو خدا تضمین کرده و مطمئن باشید برا انجام کارهاش هم یارگیر شماست.

عزیزم اصلا آمپول پروژسترون نزن نمیفته  .من خودم بارداری ناخاسته داشتم قرص گرفتم ۴ساعت بعد افتاد

عزیزم میتونی اسم قرص کی مصرف کردی و بهم بگی و اینک از کدوم داروخانه تهیه کردی؟